Menü Kral71
editor

editor

Tarih: 02.04.2016 13:14

UYAR BAHŞİLİNİN İKİNCİ MELİH GÖKÇEĞİ.

Facebook Twitter Linked-in

 Bahşili Belediyesinin Ankara büyük şehir Belediyesi Ağaç söküm ve işleri biriminden temin edilen iş makineleri ile çok sık olan ağaç park yerlerinden sökülen Mavi Arizona selvi çam ağaçları Toki blokları kadınlar lokali yürüyüş yol kıyılarına dikilmeye başlandı.

Bahşili Belediye Başkanı İbrahim Uyar, bu ağaçların gelişi güzel ve hesapsız dikilmeleri ile hava alamayan diğer ağaçları hem seyretmek, hem de yeni yerlerinde daha verimli olmalarını sağlamak için çalışma başlattık.

Biz ağaç parklarındaki sık Ağaçlarımıza zarar vermeden yerlerini değiştiriyoruz.

 

 İlçemiz de bulunan parklarımızda kullanım alanları açabilmek için bazı sık ağaçları alınması gerekli idi. Ağaç sökmek için özel makineler getirip zarar vermeden toki yolu üzerinde yeni parklarımızın giriş yollarına aktardık. 
Parklardaki seyrettiğimiz yerlerde yeni açılan alanlara ise halkımızın beğeneceği yeni oturma ve piknik mekânları, çocuk oyunları için geniş alanlar düzenliyoruz, inşallah ilkbahar da başlattığımız çalışmalar halkımıza sosyal alanlar kazandırmada daha güzel olacak. Dedi.

 

KRAL 71

 


Orjinal Köşe Yazısına Git
— KÖŞE YAZISI SONU —