YILLARDIR NE BİTMEDİK PROJE İMİŞ SEVGİLİ OKURLAR?

YILLARDIR NE BİTMEDİK PROJE İMİŞ SEVGİLİ OKURLAR?

ÜNİVERSİTEDE YILLARCI DOKTİRE VERENLERİN PROJELERİ BİTTİ YUSUF TÜFEKÇİ İLE HANIMEFENDİNİN PROJELERİ HER NEDENSE BİTMEK BİLMİYOR.

ACABA KONKORT UÇAĞININ PROJESİNİ BUNLARMI ELE ALDILAR DESEK HANGİ OKULDA DOKTİRE VERDİLER ACABA? PROJENİN ADI NE ÖĞRENMEK İSTİYORUZ VATANDAŞ OLARAK HAKKIMIZ DEĞİLMİ? HANGİ SINAVI VERDİDE BU MAKAMA GELDİ HANIMEFENDİ SORABİLİRMİYİZ? MİLLİEĞİTİM ÇİFLİĞİ PROJESİMİ ACABA?


"NEŞTER"

KRAL 71 GÖRDÜĞÜNÜ VE DUYDUĞUNU YAZAR.



PROJE BAHANE.. BU KADIN YILLARDIR HAKSIZ MAKAM SAHİBİ EDİLDİ
3.06.2022 00:49:22
Proje bahane. Gulnihal isimli Zümrüt Pastanızı sahibinin karısı bayana yillardir Milli Eğitim Müdürlüğünde haksiz mevki makam veriliyor. Kadrolu şube mudurleri bile 4 yıl görev yaptı gitti, bu kadin kadrolu şube mudurlerinden fazla oralarda torpille, iltimasla, oturuyor. Hicbir okul müdürü sevmiyor. Çoğu ile kavgalı. Ancak, mevki makam hırsı o kadar fazlaki, görevi olmadigi halde, her yerde varmış gibi gösteriyor. Gösteriş. Ancak sadece kendini kandırıyor. Herkes onun karakterini, hırsını, egosunu, çok iyi biliyor ve hiçkimse sevmiyor. Gorevden alinan il müdürünün çantası gibi heryerde onunla yalniz başına gezdi, dedikodular çıktı, buna rağmen hala hiçbir şeyden habersiz karısını oralarda tutmaya çalışan Pastacı kocasına da pes doğrusu. Uyansın artık.

Başlık

24.9°