VALİ SAYIN MEHMET MAKAS, BALIŞEYH İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ.

VALİ SAYIN MEHMET MAKAS, BALIŞEYH İLÇESİNİ  ZİYARET ETTİ.

Kırıkkale valisi Mehmet Makas, kırıkkale ilçelerini tanımaya çalışıyor artık çikolota,çicek günlerini geride bırakmaya çalışan vali Kırıkkale ilçelerini tanımaya çalışıyor bundan sonrada iş başlamış olacak ki

arz ve talepler karşılanacak.ilçe ziyaretleri kapsamında Kırıkkale’nin Balışeyh İlçesi’ni ziyarette bulundu. İlçedeki ziyaretine ilk olarak Balışeyh Kaymakamlığı ile başlayan ve burada Balışeyh Kaymakam V. Muhammet Burak Akköz, Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve ilçe müdürleri tarafından karşılanan  Vali, Balışeyh Kaymakam V. Muhammet Burak Akköz ve Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ile bir süre Kaymakamlık Makamında görüştü. İlçede yürütülen çalışmalar, yatırımlar ve projeler hakkında İlçe Kaymakam V. Muhammet Burak Akköz’den bilgi aldı.

İlçe ziyaretine Balışeyh Belediye Başkanlığı ile devam eden  Vali, burada Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve Balışeyh Belediyesi personelleri tarafından karşılandı. Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu ve İlçe Kaymakam V. Muhammet Burak Akköz ile Balışeyh Belediye başkanının Makam Odası’nda bir süre görüşen  Vali, ilçenin belediye hizmetleri, yürütülen çalışmalar ve faaliyetler hakkında Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu’ndan birifink aldı.


"NEŞTER"

 



Başlık

29.9°