ÜLKELER ARASI BİR TUTKUMU? YABANCI HAYRANLIĞIMI? YOKSA ŞOV MU?

ÜLKELER ARASI BİR TUTKUMU? YABANCI HAYRANLIĞIMI? YOKSA ŞOV MU?

Uluslararası Göçmenler Gününde Vali Tekbıyıkoğlu'na Ziyaret KIRIKKALE- (20.12.2021) Birleşmiş Milletler(BM) tarafından resmi olarak 2000 yılında “Uluslararası Göçmenler Günü” olarak kabul edilen ve her yıl 18 Aralık’ta kutlanan “

münasebetiyle, Kırıkkale’de yaşayan göçmenlerden oluşan bir heyet Vali Bülent Tekbıyıkoğlu'nu ziyaret etti.
Kırıkkale İl Göç İdaresi Müdürü Mesut Erdoğan ile birlikte ilimizde yaşayan  göçmenleri makamında kabul eden Vali Tekbıyıkoğlu,  18 Aralık Göçmenler Günü’nün dünya çapında yerinden edilmiş insanların yaşamları ve sorunları konusunda bir farkındalık oluşturmayı hedeflediğini belirtti.

İnsanlık tarihinin aynı zamanda bir göç tarihi olduğunu, dünya üzerinde hemen her milletin yeryüzüne çıktıkları coğrafyada bulunmadıklarını , başka coğrafyalara göç ettiklerini yeniden kendileri için yurt tuttuklarını ifade eden Vali Tekbıyıkoğlu daha sonra İl Göç İdaresi Müdürü Mesut Erdoğan’dan ilimizde yaşayan göçmenler hakkında bilgi aldı.

"NEŞTER"

KRAL 71



NUMAN BEY MEVCUT ANAYASAYI AZMI BULDU BANA YASAMI ARIYOR?

file:///C:/Users/pc/Desktop/istockphoto-1818996706-1024x1024.webp

BAHÇELİ BEY RUHBAN OKULU TÜRKEŞİN İSTEĞİ ÜZERİNE KAPANMIŞTI BİLİYOR MUSUN? YOKSA AÇILIŞINA DESTEK Mİ OLUYORSUN?

SAYIN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ HER KUŞU TUTTUN DA İBİBİK Mİ KALDI.

MAKAMIN DEĞERİ SEKRETERE! BAĞLI OLSA GEREK!

CAM BALKON VE DUŞAKABİN İTİNA İLE YAPILIR