ekonomi

ekonomi Haberleri

Tarih belli oldu:

Tarih belli oldu:

Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak? Milyonların beklediği sorunun yanıtı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi.

Bilgin, "2023 yılı Nisan ayı ödeme döneminden itibaren dosya bazında ödenen aylıklar 7.500 TL olarak ödenecek ve 8,8 milyon emeklimiz bu düzenlemeden yararlanacaktır" dedi.
Haber Merkezi

Tarih belli oldu: Zamlı emekli maaşı ne zaman yatırılacak?
En düşük emekli maaşı zamlanıyor. En düşük emekli maaşına ilişkin düzenlemede Meclis süreci devam ederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den zamlı maaşların ödenme tarihine ilişkin açıklama geldi.

EYT'liler bayram ikramiyesi alabilecek mi?EYT'li ler bayram ikramiyesi alabilecek mi?
Zamlı emekli maaşı ne zaman hesaplara yatacak?
Bakan Bilgin, en düşük emekli maaşlarının 7 bin 500 lira olarak nisan ayı maaşlarına yansıtılacağını söyledi. Bilgin, bu zamdan 8.8 milyon emeklinin yararlanacağını açıkladı.

Bayram ikramiyesi de zamlanıyor
Emeklilere verilen bayram ikramiyeleri de zamlanıyor. 1100 lira olan bayram ikramiyesi 2 bin liraya yükseldi. Bayram ikramiyeleri, Ramazan ve Kurban Bayramı öncesinde emeklilerin hesaplarına yatırılıyor.

EYT'li temmuz ayını beklemeli mi? EYT'lile rin merak ettiği soru yanıt bulduEYT'li temmuz ayını beklemeli mi? EYT'lilerin merak ettiği soru yanıt buldu
Bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak?
2023 yılı Ramazan Bayramı ikramiyesinin bayram öncesi nisan ayı içerisinde, Kurban Bayramı ikramiyesinin ise yine bayram öncesi haziran ayı içerisinde ödeneceği öğrenildi.


   "HABER SATI ÇETİNER"
İLKEMİZ GERÇEKLERİ YAZMAKTIR.



Anahtar Kelimeler: Tarih belli :
19.5°