SAYIN SOYLU DUYMADIN MI? ESKİ ÇAMLAR BARDAK OLDU!

SAYIN SOYLU DUYMADIN MI? ESKİ ÇAMLAR BARDAK OLDU!

doğru ise Bomba Soylu iddiası: İstifa edip yeni partiyle seçimlere hazırlanacak tabi tadı damağında kalmış olacak ki şimdi ne olacak önce övdüklerini bu sefer kin dövecek mi anasını satıyım işte siyaset bu

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu'nun istifa etmeye hazırlandığı, sine-i millete döneceği ve önümüzdeki dönemde yeni bir partiyle, yeni bir güç odağı olarak seçimlere hazırlanacağı iddia edildi. MHP'deki oy kaybı, İYİ Parti'deki istifaların ardından kendisine yeni bir merkez yaratmaya çalıştığı öne sürülen Soylu'nun bu hamlesinin "Ben de buradayım, beni yok sayamazsınız" mesajını içerdiğini düşünenlerin sayısı da azımsanacak boyutta değil.
Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili son dönemde ortaya atılan iddialar gündemdeki sıcaklığını korurken Ankara kulislerinde konuşulan yeni bir gelişme büyük ses getirdi.

"YENİ BİR PARTİYLE SEÇİMLERE HAZIRLANACAK"
Ak Parti'nin İstanbul Milletvekili olan Soylunun istifa etmeye hazırlandığı, sine-i millete döneceği ve önümüzdeki dönemde yeni bir partiyle seçimlere hazırlanacağı öne sürüldü.


      "NEŞTER"
GERÇEKLERİ BİZ YAZARIZ.

 



Anahtar Kelimeler: SAYIN SOYLU DUYMADIN ? ÇAMLAR BARDAK !

Başlık

30.2°