Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin perşembe günü defnedilecek cenazesine, Türkiye adına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dış işleri Bakanı Hakan Fidan katılacak.

Doğu Azerbaycan'da yaşanan helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı Reisi, Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, Tebriz Cuma İmamı Muhammed Ali Al-i Haşim ve Doğu Azerbaycan Valisi Malik Rahmeti için ilk tören Tebriz'de gerçekleştirildi. Sivil ve askeri yetkililerin katıldığı törende cenazeler büyük bir kalabalığın katılımıyla, dualar ve ağıtlar eşliğinde Şüheda Meydanı'ndan Musalla Meydanı'na götürüldü.

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

YILMAZ VE FİDAN DA CENAZEYE KATILACAK
Merasimler bugün Kum kentinde yarın da Tahran'da devam edecek. Cumhurbaşkanı Reisi'nin cenazesi Meşhed kentinde perşembe günü düzenlenecek törenle defnedilecek. Cenazeye Türkiye adına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Dı şişleri Bakanı Hakan Fidan katılacak.


"MELİKE AL"

 



ATAM NURLAR İÇİNDE YATASIN.

NEDENSE FATSA NIN SUYU SERT DELİKANLISI MERT OLUYOR.

YILLAR ÖNÇE BABASI İLE UĞRAŞTIM ŞİMDİ BEBESİ İLE UĞRAŞIYORUM.

SİVRİ HİSARIN YETİŞTİRDİĞİ KIRIKKALE NİN İBNİSİNA SI.

BUNLARDA KIRIKKALE TÜRK TELEKEM UN SİLAHSIZ TEKNİK ORDUSU.

BUDA BENİM DÜŞÜNCEM KATLIRSINIZ KATLMAZSNIZ!