REHA MUHTAR ENTÜBE EDİLDİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜN ANASI ALKOL.

REHA MUHTAR ENTÜBE EDİLDİ HER TÜRLÜ KÖTÜLÜĞÜN ANASI ALKOL.

Reha Muhtar'ın geçirdiği kazanın perde arkası! Ortadan kaybolan oğluyla ilgili bir iddia var

Evindeki merdivenlerden düşerek yaralanan gazeteci Reha Muhtar, hastanede tedavi altına alındı. Entübe edilen ünlü sunucunun o gece eve sarhoş geldiği ve dengesini kaybederek merdivenlerden düştüğü öğrenildi. Muhtar'ın olay sonrası ortadan kaybolan oğlunun da üvey kızı Ayşe Nazlı tarafından hastaneden götürüldüğü öne sürüldü.
Haberler.com / Özel Haber: Bir dönemin en çok izlenen haber programlarına imza atan ünlü spiker Reha Muhtar, Sarıyer'deki evinde merdivenlerden düşmesi sonucu kaldırıldığı hastanede entübe edildi. Peki durumu ciddiyetini koruyan ünlü sunucu o gece neler yaşadı, ortadan kaybolan oğlu nerede? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde...

ALKOLÜ FAZLA KAÇIRDI
O gece aslında Reha Muhtar için güzel başlamıştı. 2009 yılında Deniz Uğur'la olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Poyraz'la birlikte bir restorana giden Reha Muhtar, burada alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu.

DİREKSİYONA DA SARHOŞ GEÇTİ
Oğlunun uyarılarına rağmen alkol almaya devam eden ünlü sunucu, üstelik bu şekilde direksiyon başına geçerek hem kendi hayatını hem de oğlunun hayatını tehlikeye attı. Sarıyer'deki evine gelen Muhtar, uyumaya gittiği sırada dengesini kaybederek merdivenlerden aşağı yuvarlandı. Oğlunun durumu haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Muhtar, hastaneye kaldırıldı. Yaşanan bu talihsiz olayın ardından Muhtar'ın bilincinin kapandığı öğrenildi.

"NEŞTER"

 

 



Başlık

30.4°