Haberleri
PİAR'IN SON SEÇİM ANKETİNDE SÜRPRİZ SONUÇLAR!
AK Parti-CHP farkı eridi, DEVA ilk kez bu rakamı gördü PİAR Araştırma, ekim ayında yaptığı son seçim anketinin sonuçlarını paylaştı.
Ankete göre, kararsızlar dağıtıldıktan sonra AK Parti'nin oy oranı yüzde 30.6 olarak belirlenirken, CHP yüzde 26.6, İYİ Parti yüzde 12.4, HDP yüzde 11.5, MHP yüzde 8.7 oy oranına ulaştı. Öte yandan DEVA Partisi'nin oranının yüzde 6'ya çıkması dikkat çekti.
PİAR Araştırma şirketi, ekim ayında yaptığı Türkiye gündemi araştırmasında vatandaşlara "Bu pazar genel seçim olsa hangi siyasi partiye oy verirsiniz?" sorusunu yöneltti. Türkiye genelini temsil eden 26 ilde, 2520 katılımcı ile CATI yöntemiyle gerçekleştirilen anketin sonuçları şirketin sosyal medya hesabından paylaşıldı.
AK PARTİ VE CHP ARASINDAKİ OY FARKI 3,1
Araştırmanın sonuçlarında, kararsızlar dağıtılmadan önce Ak Parti'nin oy oranı yüzde 23.6 olarak belirlenirken Chp yüzde 20.5, MHP yüzde 6.7, HDP yüzde 8.9, İYİ Parti yüzde 9.6, Deva Partisi yüzde 4.6 ve Saadet Partisi ise yüzde 1 oy oranına ulaştı. AK Parti ve CHP arasındaki fark yüzde 3.1 olarak belirlenirken, kararsızlar ve oy kullanmayanların oranı 22.9 olarak ölçüldü.
PİAR'ın son seçim anketinde dikkat çeken sonuç! DEVA'nın oy oranında sürpriz artış
KARARSIZLAR DAĞILTILDIĞINDA SONUÇLAR
Öte yandan kararsızlar dağıtıldığında ise AK Parti'nin oy oranı yüzde 30.6, CHP yüzde 26.6, MHP yüzde 8.7, HDP yüzde 11.5, İYİ Parti yüzde 12.4, DEVA Partisi yüzde 6.0 ve Saadet Partisi ise yüzde 1.3 oy oranına ulaştı.
PİAR'ın son seçim anketinde dikkat çeken sonuç! DEVA'nın oy oranında sürpriz artış
"NEŞTER"
(KRAL 71)
Başlık
-
Beşiktaş ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa maçı 3 Ağustos'ta Olimpiyat Stadyumu'n da oynanacak Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki Süper Kupa maçının 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45'de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'n da oynanacağını açıkladı. -
Sırbistan, EURO 2024'ten çekilme tehdidinde bulundu EURO 2024'te boy gösteren Sırbistan, Hırvatistan ve Arnavutluk maçındaki "Sırpları öldür" tezahüratları nedeniyle turnuvadan çekilme tehdidinde bulundu. -
İKİ TAKIM BİRLEŞTİ Kırıkkale de iki takımın birleşerek 2024-2025 sezonunda MKE Kırıkkale spor ve Yahşihan spor Bal liginde mücadele etmek için iki takım karar aldı -
AHMET ÖZKILIÇ BİLDİRDİ. KRAL 71 SPOR EDİTÖRÜ -
KIRIKKALE GÜCÜ TIRMANIŞTA Kırıkkale gücü spor alt yapıda öze dönerek yetenekli futbolcuları Tecrübeli Teknik direktörler Erkan Kaya Ayhan Sönmez Bora sönmez nezaretinde Kırıkkale de -
Aslan durdurulamıyor! Galatasaray, Beşiktaş'ı deplasmanda devirdi Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 1-0 yendi. Bu sonuçla birlikte sarı-kırmızılılar, ezeli rakibini 9 yıl aranın ardından dış sahada yenmeyi başardı. -
SÜPER KUPA FİNALİ 7 NİSAN'DA ŞANLIURFA'DA OYNANACAK. TFF, Fener bahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçının 7 Nisan 2024 saat 21.00'de Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumun da oynanacağını açıkladı. -
ÜLKE PUANI UÇTU! TÜRKİYE UEFA SIRALAMASINDA ARTIK BAMBAŞKA HESAPLAR YAPIYOR. Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray, Molde'yi deplasmanda 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla UEFA ülke sıralamasında Türkiye, puanını yeniden yükseltti.
