MİT'İN NEFESİ MOSSATIN ENSESİNDE

MİT

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemizdeki Mossad operasyonu İsrail'i de şaşırttı, bu daha başlangıç dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MİT'in 97. kuruluş yıl dönümü nedeniyle açıklamalarda bulundu. İstanbul'da yapılan Mossad ajanlarına yönelik operasyonu hatırlatan Erdoğan, "Ülkemizdeki Mossad operasyonu, İsrail'i de şaşırttı. Daha dur bakalım. Bu, işin ilk adımı. Türkiye'yi tanıyacaksınız. Hala tanıyamadınız ama tanımaya mahkumsunuz." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli İstihbarat Teşkilatı 97'nci Kuruluş Yıl Dönümü Etkinlikleri'nde açıklamalarda bulundu. Türkiye'de Mossad ajanlarına yönelik gerçekleştirilen operasyona değinen Erdoğan, " İsrail'in ülkemizdeki casusluk şebekesini ortaya çıkaran teşkilatımız, bizi tehdit edenlere cevabımızı çok net vermiştir. Daha dur bakalım. Bu, işin ilk adımı. Türkiye'yi tanıyacaksınız. Hala tanıyamadınız ama tanımaya mahkumsunuz." dedi.


Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Milli İstihbarat Teşkilatı'mızın siz değerli mensupları ile bir arada olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Dört sene evvel yine sizlerle Kale yerleşkemizin açılışı münasebetiyle bir araya gelmiştik. Teşkilatımızın genişleyen vizyonunu gösterme yanında gücüne güç katan Kale yerleşkemizin tekrar hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Az önce kurumumuzun şanlı tarihine ışık tutan müzemizin açılışını yaptık. Vatan, gelenek ve gelecek kavramları üzerine tasarlanan müzemizin teşkilatımıza kazandırılmasında katkısı olan herkesi yürekten tebrik ediyorum.

Milli İstihbarat Teşkilatı'mızın 97'nci kuruluş yıl dönümüne ulaşmanın gururunu yaşıyoruz. Teşkilatımızın 97'nci yıl dönümünün canı gönülden tebrik ediyorum. Görevleri sırasında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilik ile şereflenen mensuplarımıza ise sağlık ve afiyet temenni ediyorum. Rabbim şehitlerimizin ruhlarını şad mekanlarını inşallah cennet eylesin. Ülkemizin 81 vilayeti ile birlikte dünyanın dört bir ucunda Türkiye için görev yapan teşkilatımızın tüm güzide mensuplarına teşekkür ediyorum.


"NEŞTER"

 



Anahtar Kelimeler: ' NEFESİ MOSSATIN ENSESİNDE

Başlık

28.6°