MAAŞ TAŞKIN OLUNCA GALET ÇOĞALIYORMU?

MAAŞ TAŞKIN OLUNCA GALET ÇOĞALIYORMU?

Diyanet İşleri Başkanı tartışma konusu oldu: Kelime-i Şehadet'i yanlış mı getirdi?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Yalova'da yapımı tamamlanan Hz. Ali Cami ve Vasfiye Turna Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu'nun açılışında Kelime-i Şehadet getirdi. 
Açılış sırasında çekilen görüntülerde Ertaş'ın Kelime-i Şehadet'i yanlış söylediği iddia edildi.
Geçtiğimiz günlerde Yalova'da yapımı tamamlanan Hz. Ali Cami ile Vasfiye Turna Hafızlık Yatılı Kur'an Kursu'nun açılışlarını gerçekleştiren Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Hz. Ali Camii'nde Cuma namazı kıldırdı. Daha sonra cami avlusunda düzenlenen açılış töreninde konuşan Erbaş, Kur'an kursunun yapımında emeği geçenlere teşekkür ederek açılış kurdelesini kesti. Açılış sırasında Kelime-i Şehadet* getiren Ali Erbaş'ın videosu tartışma konusu oldu. Kelime-i Şehadet'in yanlış söylendiği iddiaları ortaya atıldı.

Arapça okunuşu: "Eşhedü en lâ ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve resûlüh." şeklinde telaffuz edilen Kelime-i Şehadet, Ali Erbaş tarafından "Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden resûlüh" olarak telaffuz edildi. Bu görüntüler, tartışma konusu olurken henüz bir açıklama gelmedi.

"NEŞTER"

 



Okul müdürüne zincirle saldıranların akıbetini bilmeyen Çorum Valisi merkeze çekildi.

AVUKAT TUĞBA ÇİFTÇİ GÜRCÜ SINIRINDA.

HANGİ DİNE MENSUP OLURSAN OL ÖNCE AHLAK GEREKİR!

ŞABABCIĞIM SİYASETİ BIRAK MESLEKTAŞ OLALIM İSTERSEN ARKADAŞ OLALIM.

SANTIRALCI DEYİP GEÇMEYİN BİR KURUMUN SIR KÜPÜDÜR.

KIRIKKALE NİN YETİŞTİRDİĞİ ÜNLÜLERDEN "LARA KESKİN İLE NURHAN İNER VAR.