mizah
mizah HaberleriKIRIKKALE DENEME TAHTASI ANASINI SATIYIM.
ASELSAN TRAFİK LAMBASI ÜRETİR DAKİKASI YOK SANİYESİ YOK MAZOTUN LİTRESİ ANASININ DİNİNE ÇIKMIŞ ARAÇ SAHİBİ BEKLESİN DURSUN ÜRETENİN UMURUNDA MI? ŞİMDİDE İHTİLAFLARIN ÇÖZÜLDÜĞÜ İL OLMUŞUZ HAYDİ HAYIRLISI.
90 yıldır icra yoluyla teslim ediliyordu, o dönem sona erdi: Uygulama pilot il Kırıkkale'de başladı
Boşanan veya boşanma aşamasındaki çiftlerin "çocuk teslimi ve çocukla kişisel ilişki kurulması" işlemlerinin yerine getirilmesine yönelik uygulama pilot il Kırıkkale’de başladı.
Boşanan veya boşanma aşamasındaki çiftlerin "çocuk teslimi ve çocukla kişisel ilişki kurulması" işlemlerinin yerine getirilmesine yönelik uygulama pilot il Kırıkkale'de başladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen ve 30 Kasım 2021 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren 7343 sayılı İcra ve İflas Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile "çocuk teslimi ve çocukla kişisel ilişki kurulması" işlemleriyle ilgili yeni düzenlemeler yapıldı.
90 yıldır uygulanan ve zaman zaman tartışmalara da neden olan icra yoluyla çocuk teslimine son veren yeni uygulamaya Kırıkkale'de de başladı. Gençlik Merkezi'nde çocuklara hitap edecek şekilde hazırlanan "Çocuk Görüşme Merkezi" adı altında bir oda hazırlandı.
Kırıkkale Adliyesi Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürü Zeynep Tekin, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, hazırlıklarını tamamlayan Kırıkkale'nin de pilot iller arasında olduğunu söyledi.
"NEŞTER"
KRAL 71 GÖRDÜĞÜNÜ VE DUYDUĞUNU YAZAR
Başlık
-
SAYIN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ HER KUŞU TUTTUN DA İBİBİK Mİ KALDI. Hayrdır keskin il sağlı niye yıkıyorsun? yaptığın bir işi henüz görmedik oraya hayrına mı yoksa şerrine mi geldiniz bir anlatta bizde bilelim! bir gazeteci olarak pek hdşuma gitmedi de merak ettim! -
FUKARANIN KADERİ! Oruç gelir fükara ya,Namaz gelir fukaraya,kurbanı ölürse iki kesmek fukarı ya,merhamet duygusallık acıma hissi oda fukaraya. -
SAYIN BAŞKAN BİZ İSTERSEK BULURUZ ÇÜNKÜ GAZETECİYİZ. TABAĞA Kulp takar tava yaparız bizimle kimse uğraşamaz uğraşanların eri geci Önünden getiririz. evmeyiz acele etmeyiz. -
SİYASETTE MECLİSTE ŞAPKA GİYENLER KİMDİ? Sayın cumhur başkanım buyurdu ki şapka düştü kel göründü dedi; -
BEKİR EROĞLU DİYOR Kİ! KENDNİİ BİLENLER UTANIYOR YA KENDİNİ BİLMEYENLER Atalarımız ne güzel laf etmiş: "Düşmana hizmet etmek için illa hain olmaya gerek yok. Ahmak olmak kafidir." -
NARKOZ ALTINDA BEYANAT Büyük geçmiş olsun bahçelinin kalp kapağı değişti yinede ameliyat masasında beyanat verdi. -
ALLAH ÇIPLAK YARATIYOR KUL MÜDAHALE EDİYOR? bence Yaradana inanmak en doğrusu Bu nasıl iştir? hangisine inanacağız? Allah'a mı? kula mı? -
ŞEYTAN ÖLDÜ İLLALLAH KESİLDİ ŞİMDİ NE OLACAK? Anadolu da bir söz vardır alavere dalavere Kürt memmet nöbete derler bu sefer kin nöbet sırası kimde?
