KIRIKKALE DE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ MESLEK LİSELERİ AVRUPA YOLUNDA:

KIRIKKALE DE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ MESLEK LİSELERİ AVRUPA YOLUNDA:

DAHA ÖNCELERİ KENDİNDEN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMEYEN TÜFEKÇİ NEREDE İSE TALEBELERİ UNUTMUŞTU.

Kırıkkale’de meslek lisesi öğrencileri, mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek için Almanya ve İtalya’da eğitim görecek.
Kırıkkale'de meslek lisesi öğrencileri, mesleki bilgi ve becerilerini geliştirmek için Almanya ve İtalya'da eğitim görecek.


Kırıkkale Yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri için mesleki bilgi ve becerilerini artırmak ve alanlarında daha da deneyim kazanmalarına yönelik Erasmus+ KA122 projesi hazırlandı. "İşin Mutfağı" projesi çerçevesinde 12 öğrenci ve 3 öğretmen Mayıs ayı içerisinde, yine farklı grupta olan 12 öğrenci ve 3 öğretmen de Eylül ayı içerisinde toplamda 24 öğrenci Almanya ve İtalya'da eğitim görecek. Millî Eğitim Müdürü Hayati Telefoncu, birçok ülkeye düzenlenen öğrenci hareketliliği sayesinde öğrencilerde mesleki becerilerin daha da artırıldığını söyledi.


Son yıllarda mesleki eğitimde önemli noktalara gelindiğini hatırlatan Telefoncu, "Ülke genelinde meslek liselerindeki çalışmalar sayesinde kazanım ve ekonomiye destek anlamında büyük adımların atıldığına hepimiz şahit oluyoruz. İlimizde de birçok meslek lisemiz alanlarında eğitim ve iş kolu itibariyle üretim ve istihdam açısından umut vaat eder hale geldi" dedi.


          "NEŞTER"
KRAL 71 GÖRDÜĞÜNÜ VE DUYDUĞUNU YAZAR,



BEKİR EROĞLU NUN GÖZÜYLE NEŞET ERTAŞ NEREDESİN SEN

GAZETECİLİK ÖZVERİ İSTER MEZİYET İSTER AJANSLARA BAĞIMLILIK DEĞİL.

AKP KAR TOPU GİBİ ERİDİ 3.PARTİ BİLE OLAMIYOR.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU YUMUŞAK "G" GİBİ DEĞİL ELİF GİBİ LİDER.

HAYATTA OLMANI ÇOK İSTERDİM MEMLEKETTE ŞEREFSİZLER TÜREMEZDİ EN AZINDAN.

GÜVENDİĞİM ADALET HENÜZ ZUHUR ETMEDİ FİNCANCI KATIRINI ÜRKÜTMEYE GEREK YOK!