KİM ÇARPIK KİM DÜZ VATANDAŞ BİLİR.

KİM ÇARPIK KİM DÜZ VATANDAŞ BİLİR.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşiyle görüşecek olmasına Bahçeli'den ilk yorum

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşecek olmasını "Erdoğan herkesle görüşür, sakınca yok. Erdoğan'ın ikili görüşmeleri çarpıtılıyor" sözleriyle yorumladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'da öldürülen Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in Ayşe Ateş'le bir araya gelecek. Gündeme bomba gibi düşen bu gelişme sonrası gözlerin çevrildiği MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti grubunda konuyla ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Bu görüşmeyi normal karşıladıklarını ifade eden Bahçeli, "Kulis bilgisi diye servis edilen dedikoduları, yalan rüzgarlarını, özellikle sayın cumhurbaşkanımızın görüşmelerinin çarpıtılmasını ibretle takip ediyoruz. Sayın cumhurbaşkanımız doğal olarak herkesle görüşebilir, dinleyebilir, bizce mahsuru yoktur. Mahsurlu olan taraf aslı olmayan söylentileri, gemi azıya alması, fitnenin kamçılamasıdır. Kaynayan dedikodu kazanının basıncını düşürmek alternatif yol olarak değerlendirilmeli. Maşayı değil tutan ve tutturan elleri de görmeliyiz" şeklinde konuştu.

"NEŞTER"

 



Anahtar Kelimeler: ÇARPIK VATANDAŞ BİLİR.
33.8°