siyaset
siyaset HaberleriKENDİNİ DAİMİ SENATÖR SANDI:VATANDAŞ İNEK BUNLAR EMECEN EMZİKLERİ ALININCA AĞLIYORLAR.
İzmir'de yeniden aday gösterilmeyen Tunç Soyer, CHP'yi topa tuttu YENİDEN ADAY gösterilmemesinin ardından zehir zemberek bir açıklama yaptı.
CHP Genel Merkezi'ni suçlayan Soyer, "Yeniden aday gösterilmeyeceğini MYK toplantısından 5 dakika önce öğrenmemi, en hafif deyimle siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiriyorum. Daha da vahimi, aday belirleme sürecinde eksikler ve hata olduğunu düşünüyorum." dedi.
CHP'nin İzmir Büyük şehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay olarak açıklandı. İzmir Büyük şehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise bir açıklama yaparak, aday gösterilmediğini MYK'dan 5 dakika önce öğrendiğini söyleyip isyan etti.
"EN HAFİF DEYİMLE SİYASİ NEZAKETSİZLİK"
Soyuer'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Sevgili İzmirliler, önce Seferihisar'da sonra da İzmir'de canla başla çalıştım, bu süre içinde Türkiye'ye örnek olacak birçok uygulamayı başlattım. Cumhuriyet Halk Partililerin gurur duyacakları, saygıyla anılacak, temiz ve başarılı işler yapmaya gayret ettim. Koltuk sevdası değil, sadece memleket sevdası taşıdım. Mustafa Kemal Atatürk'ün izinden hiç ayrılmadım. Çok şükür başım dik, alnım açık ve vicdanım rahat.
35 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisinin neferi olmaktan gurur duyduğum Büyük şehir Belediye Başkanlığımın ilk döneminin sonunda, yeni bir dönem için aday gösterilmeyeceğimin, MYK toplantısından 5 dakika önce tarafıma tebliğ edilmiş olmasını en hafif deyimle siyasi nezaketsizlik olarak değerlendiriyorum. Ancak bu nezaketsizlikten daha vahiminin, Cumhuriyet Halk Partisi'nin aday belirleme süreçlerindeki eksikleri ve hataları olduğunu düşünüyorum.
"GENEL MERKEZİN ÇALIŞMALARI ADİL DEĞİLDİR"
Öncelikle Genel Merkez tarafından kapalı kapılar ardında yürütülen çalışmalar, yapıldığı söylenen memnuniyet anketleri, sayısı, yöntemi ve sonuçları usulen ve esasen adil değildir. Adaylık süreçlerinde tüm belediye başkanları için aynı objektif kriterlerin uygulanması gerekirken, ne yazık ki böyle olmamıştır. Ayrıca örgütün sesinin dinlendiğine, tabanın ve sivil toplum kuruluşlarının tercihlerinin dikkate alındığına dair de hiçbir emare bulunmamaktadır. Talep edilmesine rağmen ön seçim de yapılmamış, süreç İzmir halkıyla şeffaf bir şekilde paylaşılmamıştır." Bütün bunlar yapılmadığı gibi sadece siyasi ödüllendirme ve cezalandırma yoluna gidilmiş olması kaygı vericidir."LAFA BAK" HİZAYE GEL"
"NEŞTER"
Başlık
-
NUMAN BEY MEVCUT ANAYASAYI AZMI BULDU BANA YASAMI ARIYOR? Ben bir vatandaş olarak önce mevcut anayasaya uymasını isterim. -
file:///C:/Users/pc/Desktop/istockphoto-1818996706-1024x1024.webp file:///C:/Users/pc/Desktop/istockphoto-1818996706-1024x1024.webp -
BAHÇELİ BEY RUHBAN OKULU TÜRKEŞİN İSTEĞİ ÜZERİNE KAPANMIŞTI BİLİYOR MUSUN? YOKSA AÇILIŞINA DESTEK Mİ OLUYORSUN? BAHÇELİ BEY RUHBAN OKULU TÜRKEŞ'İN İSTEĞİ ÜZERİNE KAPANMIŞTI BİLİYOR MUSUN? YOKSA AÇILIŞINA DESTEK Mİ OLUYORSUN? -
ALTAN ÖYMEN,ERSAN ÖYMEN BUNLAR KARDEŞTİR. İkisi de sebestiyan dır ne Türktür nede müslüman bilen var bilmeyen var apti ipekçi de öyle idi. -
CHP'NİN DAİMİ SANETÖRÜ BEN 86 YAŞINDAYIM KIZIK HALA İLÇE BAŞKANI! Nasıl beceriyor ise bir türlü aklım ermedi getti duyuşum gibi ise yine aday imiş. -
TELEFONLARDA,EKRANLARDA,SAHALARDA,KENDİLERİNİ YERLİ VE MİLLİ OLARAK TERÖRSÜZ TÜRKİYE OLARAK TANITIP. TERÖRSÜZ TÜRKİYE,AMBAJI İLE İHANET -
TURP'MU TURUMP MU HER NE KABUKLU İSE TARİHİ BİLMEYEN DEVŞİRMELER. Kıristof kolop olmasaydı sizi kim tanıyordu ki köprü altı yavşak ları? -
NE DİYELİM KENDİM ETTİM KENDİM BULDUM MU DİYELİM YOKSA POPOMA YER EDEYİM GÖR SANA NE EDEYİ'M Mİ DİYELİM? 1948'DE BU MELANET DEVLETİ BİZ KURDUK BİZ TANIDIK. Şimdi ne istiyoruz?
