kültür sanat
kültür sanat HaberleriİYİ PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANINDAN YENİ YIL MESAJI
Değerli hemşehrilerim; Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz.
Kuşkusuz, her yıl dönümü; yeni hedeflere, huzur ve müreffeh yarınlarımıza yönelik umut ve beklentileri beraberinde getirmektedir.
Yeni yıl hafızalarımızda canlanacak yeni hayallerin, özlemlerin ve daha mutlu bir geleceğin habercisidir. Bu sebeple geçtiğimiz yılda yaşadığımız her anın, her sürecin muhasebesini yaparak dersler çıkarıyor; yeni yılın ülkemiz ve milletimiz için hedeflerimizi gerçekleştireceğimiz yepyeni fırsatlar doğuracağı inancını taşıyoruz.
Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, şanlı bayrağın altında, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, demokrasi içinde el ele, omuz omuza huzur dolu bir hayata erişebilmektir.
Yeni yılda, daha İYİ ve daha güçlü bir Türkiye için tüm kadrolarımızla durmaksızın mücadele verecek; 2022 yılını hafızalarımızda tebessümle hatırlanacak bir yıl kılabilmek için durmaksızın, kararlılıkla çalışacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle; 2022 yılının milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını diliyor; sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bereketli bir yıl temenni ediyorum. Yeni yılımız kutlu olsun.
M.Sebati ATAMAN
İYİ Parti Kayseri İl Başkanı
"HABERİ DÜZENNLEYEN EDİTÖR MELİKE AL"
Başlık
-
MAKAMIN DEĞERİ SEKRETERE! BAĞLI OLSA GEREK! Çünkü diksiyon,biLĞİ,davranış ve hareket onun elinde bu böyle biline. -
KIRIKKALE DE ARZ YEMEK HİZMETE GİRDİ. Toptan ve perakende satışlarımız başlamıştır. her an sıcak yemek sofranızda. -
BU ŞEHİRDE GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ İLE HANGİ BİRİM İLGİLENİYOR? Keyfi ses çikartan vatandaşı rahatsız eden ,soba borusu gibi eksostlar,açaba hangi eksost muayenesinden olur alıyorlar yoksa rüşvet mi veriyorlar? -
MİLİ EĞİMLE UĞRAŞTINIZ SANATIN İÇİNE ETTİN!İZ! Daha önceleri bir çocuk ilk oku.L 5''e kadar okurdu daha ileriye gidemezse sanayiye çırak verilir zkanatkar olurdu, -
OSMANLI NIN SON KALINTISI TAM BİR OSMANLI HANIMEFENDİSİ. "NİGAR ALTINIŞIK"Bu devirde bu zamanda eşi zor bulunur edepli,terbiyeli hatr Şinas sohbet edenin ağzı açık kalır. -
KIIKKALE NİN VİP SALONU"M U K A" Tokattan gelmiş kırıkkale ye şereflendirmiş tatlı işlerinde "bir" Numara "MURAT KAYA" -
REİSİN SAĞ KOLU. Adeta bir gölge gibi reisi takip ediyor gelen telefonlara anında cevap verİyor vatandaşı konudan haberdar ediyor. -
HER NE KADAR SOYADI BAŞ ALAN OLSA DA HİZMETTE DE BAŞ ALIYOR! Enerji kesintisinde anında müdehale karanlığı slip atıyor her yer gündüz gibi oluyor.
