ULAŞIM VE TRAFİK

ULAŞIM VE TRAFİK Haberleri

İNŞALLAH DARISI KIRIKKALE YE.

İNŞALLAH DARISI KIRIKKALE YE.

65 yaş ve üzeri bazı illerde tartışılmaya kondu örneğin kayseri de otobüsleri elektrikli olmasına rağmen zarar ettiği tartışılıyor.

Bugün ise dikkat çeken bir iddia gündeme geldi. İddiaya göre, belediyelerden bağımsız şehir içi ulaşım hizmeti sunan Özel Halk Otobüsleri, Türkiye genelinde 65 yaş üstüne ücretsiz ulaşım uygulamasını sonlandırdı.


Yine iddiaya göre bu kararın ekim ayında uygulanacağı söylenirken, neden olarak; kötü ekonomi, artan maliyetler ve mazot fiyatları gösterildi. Kayseri'de 65 yaş üstü biniş devam edecek mi, etmeyecek mi? İşte son gelişme!Peki Kayseri’de 65 yaş üştü vatandaşlara ücretsiz biniş kartı devam edecek mi?
Konuya ilişkin Kayseri Otobüsçüler Esnafı Odası Hayrullah Şahin Kayseri Olay haber merkezimize özel açıklamalarda bulundu. Şahin, böyle bir durumun Kayseri için söz konusu olmadığını ifade etti. Şahin, “Belediye ve halk otobüsleri olarak biz bir araya geldik ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ücretsiz biniş kartı uygulamasının devam etmesi kararını aldık. Geçtiğimiz günlerde yine Ankara’da TOBB Başkanı nezaretinde bir toplantı düzenlendi. Biz katılmadık. Uygulama devam edecek Belediyemiz ne derse o.” ifadelerini kullandı.

 

"NEŞTER"

 



Anahtar Kelimeler: İNŞALLAH DARISI KIRIKKALE .

Başlık

15.7°