ENGELLİLER SAN DALYASINDAN KALKMADAN DİŞ TEDAVİSİNİ YAPTIRABİLECEKLER.

ENGELLİLER SAN DALYASINDAN KALKMADAN DİŞ TEDAVİSİNİ YAPTIRABİLECEKLER.

BU ZAMANA KADAR KIRIKKALE YE İKTİDARLARI DÖNEMİNDE FAYDA SAĞLAYAN RAMAZAN CAN VE TURAN KIRATLI OLMUŞTUR GÖZLEMLERİMİZE GÖRE:

Ortopedik Engelli Diş Ünite Hizmetlerine Başladı
Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan CAN, AK Parti İl Başkanı Mustafa KAPLAN, İl Genel Meclis Başkanı Murat ÇAYKARA, İl Sağlık Müdürlüğü ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek idarecilerimiz il sağlık müdürü murat ağırtaş,ağız ve diş sağlığı baş hekimi abdullah üçer 2023 yılı projelerini değerlendirdiler.

 

İlk olarak İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat AĞIRTAŞ’ı makamında ziyaret eden AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan CAN, AK Parti İl Başkanı Mustafa KAPLAN, İl Genel Meclis Başkanı Murat ÇAYKARA’ya, Sağlık Sen Kırıkkale Şube Başkanı Recep AKDOĞAN ve müdürlüğümüz idarecileri eşlik etti. Bir süre sağlık yatırımlarının görüşüldüğü toplantı sonrasında heyet Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine geçti.

 

Heyeti burada Merkez Başhekimi Dt. Abdullah ÜÇER ve Hastane Müdürü Semih TALU karşıladı. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bünyesinde geçtiğimiz günlerde hizmete başlayan Ortopedik Engelli Diş Ünitesini ziyaret eden heyete merkezdeki çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

 

Yeni ünit hakkında heyete bilgiler veren İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat AĞIRTAŞ, ortopedik engelli bireylerin daha rahat bir ortamda hizmet almaları açısından önemli bir eksikliğin giderildiğine dikkat çekti. Başhekim Dt. Abdullah ÜÇER ise, hizmete giren ünit ile birlikte tekerlekli sandalye ile gelen ortopedik engelli hastaların sandalyesinden kalkmadan muayene ve tedavilerinin tamamlanabileceğini söyledi.


"HABER SATI ÇETİNER"
 



Başlık

27°