CHP'DE DİKKAT ÇEKEN KAYSERİ TOPLANTISI DANANIN KUYRUĞU NEREDE KOPACAK?

CHP

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrası kongre ve tüzük tartışmalarının yaşandığı Cumhuriyet Halk Partisinde (CHP) dikkat çeken bir buluşma gerçekleşti.

PARTİDE GÖREV YAPAN ESKİ İSİMLER TOPLANDI!
Partinin İl binasında aralarında eski il başkanlarının da yer aldığı isimlerle toplantı yapıldı. CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin'in başkanlık ettiği toplantıda nelerin konuşulduğu merak konusu oldu.


TOPLANTI İLE İLGİLİ CHP'DEN AÇIKLAMA
Toplantı ile ilgili olarak CHP'den yapılan açıklamada, 'bilgi ve birikim' vurgusu yapıldı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: Parti tüzüğü ve parti programlarına yönelik çok verimli bir toplantı geçekleştirdik. Toplantıya katılım sağlayan yeni ve önceki dönem Milletvekillerimize, Yüksek Disiplin Kurulu üyemize, önceki dönem il, ilçe başkanlarımıza ve partiye emek vermiş değerli partililerimize bilgi, birikim ve katılımları için teşekkür ediyoruz. Toplantılarımız devam edecektir.

MELİKGAZİ VE İL KONGRESİ KONUŞULDU MU?


Diğer yandan kongre sürecinin devam ettiği CHP'de şu ana kadar 12 ilçe kongresi yapıldı. Ağustos ayında başlayan sürecin önümüzdeki iki hafta içerisinde tamamlanması ve bu kez de il kongresine hazırlık sürecinin başlaması bekleniyor. 38'inci olağan kurultay için de süreç işlerken Ağustos ayı başında ilçelerle başlayan kongre süreci 10 Eylül'de tamamlanacak ve gözler daha sonra il kongrelerine çevrilecek. Partide il kongreleri 16 Eylül'de başlayacak ve 15 Ekim tarihinde sona erecek. Ardından parti yönetimi toplanacak ve kurultayın tarihini belirleyecek. Kongre süreci ile birlikte Kayseri’de de bugüne kadar 12 ilçede kongre yapıldı.  Önceki döneme göre CHP’de, Kocasinan, Sarız, Talas,, Tomarza, Yeşilhisar ve Yahyalı olmak üzere 6 ilçede Başkan değişti, 6 ilçede ise mevcutlar görevlerine devam etti.

TOPLANTIDA NE KONUŞULDU?
CHP'de yapılan toplantıda tartışmalı ve sonucu merak edilen Melikgazi ilçe kongresi ile il başkanlığı konusunda nasıl bir yol izleneceğinin konuluşup konuşulmadığı ve konuşulduysa hangi yönde karar alındığı da merak konusu oldu.

KATILANLAR KADAR KATILMAYANLAR DA DİKKAT ÇEKTİ!
CHP'deki 'bilgi, birikim ve tecrübe' başlığıyla görüş alış verişinde bulunulduğu ifade edilen toplantıya katılanlar kadar katılmayanlar da dikkat çekti. CHP'de özellikle yaşanan tartışmalar sonrası partinin önde gelen bazı isimlerinin adım atıp atmayacakları da merak konusuydu.


"NEŞTER"  

 



Başlık

25.1°