CHP BOZ TEPEYİ GÖSTERSEYDİ NE FARK EDERDİ

CHP BOZ TEPEYİ GÖSTERSEYDİ NE FARK EDERDİ

en azından hemcinslerinin oyunu toplamakta ve hatta sabit tutmada başarı olacağını zannedenler var.

hatta "AHMETTEN DAHA AKTIF OLURDU DİYENLER VAR"boz tepeyi tanıtımda es geçenler olmuşBoztepe yaptığı açıklamada "Emekli hemşireyim. Kırıkkale CHP Milletvekili Aday Adayıyım. Sizlere kendimi tanıtmak, duygu ve düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Kırıkkaleliyim. Bu şehrin sokaklarında büyüdüm. Sonra hemşire oldum. Hasandede’de göreve başladım sonra mesleğime Manisa’da devam ettim. Evliyim. Bir kızım var. Meslek hayatım boyunca halkımızın hastane koridorlarında yaşadıklarına şahitlik ettim. Acılarını acı bildim, sevinçlerini paylaştım."şeklinde konuşmuş.

Boztepe açıklamasının devamında " Toplumun en acılı anlarında acılarla büyüdüm, geliştim, olgunlaştım ve bugünlere geldim. Emekli olduktan sonra da yapabileceklerim, ideallerim vardı.demiş amma hergelenin boynuna sarılıp hasancelal gibi öpmemiş inşallah birdaki sefere.

"NEŞTER" 
 



Anahtar Kelimeler: TEPEYİ GÖSTERSEYDİ EDERDİ
Ali Nihat Atik
25.10.2023 13:36:40
Kırıkkale li değilim lakin Manisa da benim uzun zamandan beri tanıdığım çok değerli dostum Kezban hanıma Kırıkkale halkının da sahip çıkmasını isterim. Sağlıkla camiasında gösterdiği üstün hizmeti bir yana yumuşak kalpliliği iyi bir anne ve iyi bir eş olarak insani duygularla hareket eden oldukça dürüst birisidir. İnancım şudur ki; ilerleyen zamanlarda Kırıkkale halkının sevgilisi olarak her alanda güzel başarılara imza atarak katkı sağlayacaktır. Yolun açık olsun güzel insan...

Başlık

17.6°