CEMAL AKIN'I BARTINLILAR RIHTIMA DEMİRLEDİ.BU DEVREDE SEÇECEKLER.

CEMAL AKIN

BARTIN BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ BAŞKAN AKINA ZİYARET AKINI DEMEK Kİ BELEDİYEDEN BELEDİYEYE FARK VAR

ÖYLE İLLER İLÇELER VAR Kİ?VATANDAŞIN BAŞKAN ARAMAKTA ÖMRÜ GEÇİYOR. 
Belediye Başkanı Cemal Akın,gerek vatandaşla gerekse sivil toplum örgütleri ile hep iç içe başkanla anında ulaşım sağlanabiliyor. örneğn Türk Büro-Sen Kadın Komisyonu Başkanı Sevilay Dikmen ve Yönetim Kurulu Üyesi Utku Gedik, Çağlayan Kent Sitesi sakinleri Osman Tekmen, Ömer Gündüz, Hikmet Avcı, Bartın Barış Gazetesi sahibi Hikmet Sönmez, Özel Bartın Diyaliz Merkezi ortaklarından Uzm. Dr. Şahin Çeçen, Kırtepe Mahallesi Muhtarımız Zeynep Tozoğlu Aydın, Azası Araştırmacı-Yazar Çetin Asma, Bartın Ulus Sarıfasıl Köyü Yardımlaşma Derneği Başkanı Turgay Yalçın, Bartın Uluslular Dernek Başkanı Hüseyin Doğan, Şahne Köyü Muhtarı Sebahati Çakmak ,Hüseyin Çakmak, Hasanefendi Köyü önceki dönem Muhtarı Nurettin Ertürk, Tayfun Alamaç, Hayriye Günel, Aynur Gökmen, Erol Keserci, Kurtuluş Baki, Sultan Baki, Nilüfer Demirdöven, Zehra Demirdöven, Ömer Altunbasan, Nuri Aydın ve Çağtay Çelikbaş’ı misafir etti. Başkan Akın, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, “Bartın Belediyemizin kapıları ilk gün olduğu gibi her zaman sonuna kadar açık. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızı ağırlıyor, talepleri doğrultusunda kanunlar ve imkânlarımız çerçevesinde gereken neyse yapmaya çalışıyoruz. Bizleri ziyaret eden, hoş sohbetleri ile memnun eden, önerileri ile çalışmalarımıza yön vermemize vesile olan değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Yapım çalışmaları tamamlanan, açılış hazırlıklarının yapıldığı Bartın Belediyesi Kültür Merkezi ile Kent Belleği ve Araştırma Kütüphanesi’nde incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Cemal Akın inceleme sonrası yaptığı açıklamasında, “Ulaşımdan altyapıya, spordan tarihi ve kültürel mirasa kadar her alanda önemli yatırımlar gerçekleştirerek, halkımızın yaşam kalitesini yükseltecek projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu projelerden bir tanesi de Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi. Eski Hava Lokali’nin olduğunu alanda 2 bin 70 metrekarelik 5 katlı olarak hazırlanan projenin içinde Merkezimizde 200 kişilik konferans salonu, bilim teknoloji atölyesi ve derslikler, sergi salonu, oyun dans ve ritim salonu, mescit, sanat atölyeleri, açık ve kapalı olmak üzere kafeterya yer alacak. Projemiz ayrıca kentin hafızasını oluşturup gelecek

kuşaklara aktarmak amacıyla hayata geçirdiğimiz, Bartın Kent Belleği ve Araştırma Kütüphanesini de bünyesinde barındıracak. Oluşturulan kompleks sosyal, kültürel, sanatsal tüm aktiviteler için, hanımlar, gençler ve çocuklar için önemli bir yer olacak. 365 gün kullanılan bir mekân olacak. En kısa zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz bu güzel projenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


     "HABER MELİKE AL"
İLKEMİZ GERÇEKLERİ YAZMAKTIR.



Başlık

25.1°