CEMAL AKIN BARTIN'IN YARALARINI SARIYOR:

CEMAL AKIN BARTIN

BASIN BÜLTENİ:BARTIN BELEDİYE BAŞKANI ÇALIŞMALARI İNCELEYİP TALEPLERİ DİNLEDİ MÜSTERİH OLUN YARALARI SARMAYA BAŞLADIK DEDİ

Sel afetinin yaşandığı ilk andan itibaren yapılan çalışmaları yakından takip eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, su baskını yaşanan noktaları sık sık ziyaret ederek vatandaşlarının taleplerini dinlemeye devam ediyor.
XMilliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı ve Bartın Belediyesi Ar-Ge Başkan Yardımcısı Ercüment Özçelik ile birlikte çalışmaları yakından takip eden Başkan Cemal Akın, gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerle afetten etkilenen vatandaşların taleplerini dinliyor.

“Vatandaşlarımızın İsteklerini Dinleyip Çalışmalarımıza Yön Veriyoruz”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, afetin yaralarını sarmak için tüm personel ve ekipmanlarla hizmet verdiklerini söyledi.

Akın açıklamasında “ Yaşadığımız afet sonrası normale dönme adına çalışmalarımız aralıksız devam ederken gerçekleştirmiş olduğumuz ziyaretlerle vatandaşlarımızın isteklerini dinleyip çalışmalarımıza yön veriyoruz. Sık sık sel afetinin yaşandığı bölgeleri ziyaret ederek hem buralarda yapılan çalışmaları inceliyor, hem de vatandaşlarımızın talep ettikleri çalışmaları dinliyoruz. Afetin yaralarını sarmak için tüm personelimiz ve ekipmanlarımızla halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

İNKUMU SAHİLİNDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Selden arta kalan izleri silmek için tüm ekiplerimizle afetin yaşandığı ilk andan itibaren sahada çalışmalarını sürdüren Bartın Belediyesi ekipleri Mavi Bayrak'lı İnkumu tatil beldesi sahilinde temizlik çalışmaları gerçekleştiriyor.

Şehrimizde yaşanan sel afeti ile birlikte ırmaktan gelen atıklar İnkumu Tatil Beldemizin sahiline vurdu. Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri oluşan görüntü kirliliğini ortadan kaldırmak üzere sahilde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Mavi Bayrak'lı İnkumu tatil beldemiz de selden etkilendi. Irmaktan gelen atıklar sahile vurdu. Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için sahilde temizlik çalışmalarını hızlandırdık. En kısa sürede sahilde başlatmış olduğumuz çalışmaları tamamlayacağız” dedi.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI HIZ KAZANDI

Tüm ekipleri ile selin yaralarını sarmaya çalışan Bartın Belediyesi ekipleri oluşabilecek mikroplaşmayı önlemek amacıyla ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Bartın Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri sel ile birlikte oluşabilecek salgın hastalıkların önüne geçmek ve böcek, sinek gibi haşeratların üremesini engellemek amacıyla ilaçlama çalışmalarına hız verdi. Sel baskınının yaşandığı ev ve işyerlerinde çalışmalarını sürdüren ekipler ayrıca su kanalları ve sel suyunun çıktığı yeşil alanlarda çalışma gerçekleştiriyorlar.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Sel afetinin ardından tüm ekiplerimizle sahada etkin mücadele veriyoruz. Sel afetinin izlerini silebilmek için gerçekleştirdiğimiz cadde ve sokaklarda çamur kaldırma ve yıkama çalışması, terfi merkezlerinin temizliği, selden etkilenen hanelerde su çekme, yıkama ve temizlik çalışması, yağmur suyu hatları ile kanalizasyon hatları temizliği, gıda malzemeleri dağıtımı, içme suyu ihtiyacı karşılanması gibi birçok çalışmayı eş zamanlı gerçekleştiriyoruz. Ayrıca oluşabilecek salgın hastalıkların önüne geçmek ve böcek, sinek gibi haşeratların üremesini engellemek amacıyla da sele maruz kalan ev ve işyerlerinin yanı sıra yeşil alan ve su kanallarının çevrelerinde ilaçlama çalışmaları yapıyoruz. Afetin izlerini silebilmek adına tüm ekiplerimizle çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.


   "HABER ESENGÜL"
GERÇEKLERİ BİZ YAZARIZ.


 



Anahtar Kelimeler: CEMAL BARTIN' YARALARINI SARIYOR:

Başlık

25.1°