SAĞLIK

SAĞLIK Haberleri

BİR ŞEHİTTE BARTIN DAN VAR.

BİR ŞEHİTTE BARTIN DAN VAR.

"BAŞKAN AKIN “MİLLETİMİZE BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM” Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde Şehit olan hemşehrimiz Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Başkan Akın’a Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Disiplin Kurulu Başkanı Aynur Yıldırım eşlik etti.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde görevi sırasında yaşanan elim kaza sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Bartın’lı Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya için Zonguldak Havalimanı'nda gerçekleştirilen karşılama törene katılan Belediye Başkanı Cemal Akın, şehidimiz için bugün baba ocağında düzenlenen helalleşme merasimi sonrasında gerçekleştirilen cenaze töreninde hazır bulundu. Belediye Başkanı Cemal Akın yaptığı açıklamasında, “Şehidimiz Topçu Uzman Çavuş Fatih Özkaya‘nın Arıt Balat Köyü İmze Mahallesindeki baba ocağında gerçekleştirilen helalleşme merasimine sonrasında ise Arıt Merkez’de düzenlenen cenaze törene katıldım. Kahraman şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yüce milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

   "HABER ESENGÜL"
GERÇEKLERİ BİZ YAZARIZ.



Anahtar Kelimeler: ŞEHİTTE BARTIN .
Afşın Bozoklu
26.06.2022 12:26:55
Rahmet dilerim, mekânı firdevs cenneti olsun. Ne durumlara geldik, getirildik... Eskiden şehit haberleri izlediğimizde, okuduğumuzda göz yaşlarına boğulur, hıçkırığımız boğazımızda düğümlenirdi. Şimdi kanıksanır olduk ne yazık ki... Artık şehit haberleri ölen bir tarikat lideri kadar gündem olmuyor, öldürülmüştür her nedense.. Ne diyelim bizi bu durumlara düşünenler utansın, larsa tabi...

Başlık

23.2°