kültür sanat

kültür sanat Haberleri

BARTIN BELEDİYESİ PROTOKOLLE BAYRAMLAŞTI

BARTIN BELEDİYESİ PROTOKOLLE BAYRAMLAŞTI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Valiliği tarafından Millet Konağı’nda düzenlenen bayramlaşma programına katılarak, Bartın Valisi Sayın Sinan Güner, il protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Akın, Bartın Valiliği tarafından düzenlenen bayramlaşma programı sonrasında, İl Jandarma Komutanlığı, Garnizon Komutanlığı, İtfaiye Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve son olarak 112 Çağrı Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına katıldı. Belediye Başkanı Cemal Akın, “Bayramda görevli olan tüm personele işlerinde kolaylıklar ve hayırlı bayramlar diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”dedi.

BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Bartın Belediyesi Ramazan Bayramı münasebetiyle bayramlaşma programı düzenledi. Program, Belediye binasında vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirilen bayramlaşma programında vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Akın program sonrası yaptığı açıklamasında, “Bayramlar dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularımızın artmasına vesile oluyor. Kıymetli dostlarımızın yoğun katılımları ile bayramlaşma programımızı gerçekleştirdik. Belediyemize bayramlaşmaya gelen dostlarımızın, teşkilat mensuplarımız ve personellerimizin ayaklarına sağlık. Programa iştirak eden herkese şükranlarımı sunuyorum. Dayanışma, paylaşma, kardeşlik bağlarıyla güzelleşen bayramımız mübarek olsun.”dedi.

3 MAYIS MİLLİYETÇİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın mesajında, “Milliyetçilik mahiyeti itibariyle milletin özlemlerini esas alan, tarih ve kültür potasından tecelli edip, bu suretle kaynaşma ve kucaklaşma hususiyetlerini sistematik ve disiplinli bir düşünce kalıbına döken bir dünya görüşü, huzur, refah ve birlikte yaşama ruhudur. Milliyetçilik; çağdaş, modern, insani değerleri önceliği olan kardeşlik bilincidir. Türk milliyetçiliği geleceğin büyük Türkiye’sinin, yüksek Türk ülküsünün mimarı ve müellifidir. Bu nedenle ülkemizin her alanda milliyetçiliğe ve milli yönelişe ihtiyacı olduğu tartışmasızdır. Oğuz Kağan’ın Allah’a duasındaki Türk’ü düşman şerrinden sakla, Türk’ü yiğitlikle daim et, Türk’ü erlik davasıyla yaşat cümlelerini dualarımızdan eksik etmeyip, damarlarında dolaşan asil Türk kanını taşımaktan şeref duyan ve içlerindeki milli şuur ve iman ateşi bir an olsun sönmeyen, kendini Türk milletinin şerefli bir parçası olarak gören herkesin, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü’nü kutluyor, milliyetçi kahramanları şükran ve minnetle anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

AKIN MESLAKTAŞLARINI KUTLADI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 3 Mayıs Dünya Elektrik, Elektronik Mühendisleri Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Akın mesajında,” Mühendis demek, planlama, üretim ve gelişme demektir. Teknolojinin baş döndürücü hızla ilerlediği, elektrik ve elektroniğin hayatımızın vazgeçilmez unsurları olduğu bu dönemde, elektrik enerjisinin üretilmesi, iletilmesi, dağıtılması ve başka enerji türlerine dönüştürülmesi sistemleri ile her türlü elektronik aletlerin ve sistemlerin projelendirilmesinde, kullanılmasında ve denetlenmesi konusunda çalışan tüm meslektaşlarımın 3 Mayıs Elektrik, Elektronik Mühendisleri Günü’nü kutlarım.”dedi.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler


"HABER EDİTÖRÜMÜZ ESENGÜL"

KRAL 71 GÖRDÜĞÜNÜ VE DUYDUĞUNU YAZAR.



Başlık

25.1°