BARTIN BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR BARTINLILAR AKINI ÇOK SEVİYOR

BARTIN BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETLERİ SÜRÜYOR BARTINLILAR AKINI ÇOK SEVİYOR

Geçirdiği trafik kazası sonrası görevine tekrar başlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

MHP Bölge Grup İstişare Toplantısına katılacak MHP Bartın heyetini taşıyan minibüsün kaza yapması sonucu yaralanan ve bir süredir evinde tedavi gören Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, tedavi sürecinin tamamlanmasıyla birlikte 1 Kasım itibariyle görevine başladı. Başkan Akın’ın göreve başlamasının ardından Bartın Belediyesi’ne ziyaretçi akını yaşanırken, bu ziyaretlerde vatandaşlar Başkan’a geçmiş olsun dileklerini iletiyorlar. Son olarak Sanayici İşadamı Uğur Koyutürk ve kızları, Bartın Rimaks Tekstil Ürünleri San. Tic. A.Ş. Müdürü Ergin Gök ve Teknik İşler Müdürü Kadir Kara, İl Genel Meclis Başkanı Kenan Dursun ve İl Genel Meclis Üyeleri Orhan Ölçek, Giray Gülsoy, Ali Eyüp Ustaoğlu, Uğur Yılmaz, Atnen Aydoğan, Ayhan Özçelik, Nurdanur Metin, Abdullah Kaleli, Bahattin Kazguç ve Bekir Karabacak, Bartın’lı Şehidimiz Piyade Er Ayhan Erdoğan’ın babası, Kozcağız Beldesi Eyüpoğlu Köyü Muhtarı Recep Erdoğan, Akçalı Köyü Muhtarı Rıdvan Kahraman, Zafer Birlik Durağı Başkanı Erhan Kütük, Ulus Durağı Birlik Başkanı Ayhan Ergün, Tabanözü Durağı Başkanı Enver Özdemir, Coşkunlar Ticaret Sahibi Osman Coşkun, Esenyurt Köyü Muhtarı Recai Çakın, Yazıcılar Köyü Muhtarı Muharrem Ateş ve Aladağ Mahallesi sakinlerinden Müzeyyen Makar, Aladağ Mahallesi Muhtarı Ali Gökcan, Kemerköprü Mahallesi sakinlerinden Nevin Demirok ve Bayram Bayar, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler İl Müdürü Esat Kocael, İdare ve Denetim İl Müdürü Ali Taşçı, İl Yazı İşleri Müdürü Sefai Sarıbaş, İl Planlama Müdürü Ahmet Kutluhan, 112 Acil Çağrı Merkezi İl Müdürü Enver Çayır ve İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürü Yasin Güney, EYBEY Medya Şirketi sahibi Sayın Mustafa Ahmet Oktay ve çalışma arkadaşları, Sivil İrade Platformunu oluşturan Sivil Toplum Örgütleri dönem sözcüsü Nedim Erdoğan ve BEMBİRSEN, BEYAZ HİLAL YETİMLERE YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ, BİLGİDER, BÜRO MEMURSEN, CİHANNÜMA, DİYANET SEN, DİYANET VAKFI, ERBAKAN VAKFI, HAYRAT VAKFI, HİZMET VAKFI, EĞİTİM VAKFI, ENSAR VAKFI, GÖNÜL FETHİ DERNEĞİ, GÜLDER, GÜLNİHAL, BARTIN SOSYAL GELİŞİM GENÇLİK SPOR VE İZCİLİK KULÜBÜ DERNEĞİ, MÜSİAD, ÖNDER, ÖZGÜRDER, SAĞLIK DER, SEMERKANT, TÜGVA ve UŞŞAKİ VAKFI temsilcileri, Belediye Başkanı Cemal Akın’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Misafirlerine nazik ziyaretleri, iyi dilek ve temennileri için teşekkür eden Başkan Akın, yaşanan süreçle ilgili bilgiler verdi.

Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,

”Tedavi sürecimiz tamamlayarak göreve başladığımız tarihten itibaren ziyaretime gelerek başsağlığı ve geçmiş olsun temennilerinde bulunan değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

BALIK, AÇILIŞLARA KATILDI

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, ticaret hayatına başlayan iki işletmenin açılış törenine katıldı.

İlk olarak Hendekyanı Caddesinde ticaret hayatına başlayan Adnan Mengel’e ait Dilay Pastanesi Unlu Mamüller adlı işyerinin açılış törenine katılan Balık, işletme sahibi Mengel’e hayırlı olsun temennilerinde bulunarak üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo hediye etti. Balık, daha sonra ise Kırtepe Mahallesi 636. Sokakta ticaret hayatına başlayan Tüten İletişim adlı işyerinin açılış törenine katıldı. İşletme sahibi Soner Tüten’e üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo eden Balık, Tüten’e işletmesinin bol kazançlar getirmesini temenni etti.

103. SOKAK’TA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Bartın Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda gerçekleştirim olduğu düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak söküm çalışmaları yapılan Gölbucağı Mahallesi 103. Sokak sıcak asfalt ile yeniden düzenlendi.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatları doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarına ara vermeden devam eden ekipler, Bartın’ın daha modern bir görünüme kavuşması ve vatandaşlara sorunsuz ulaşım imkanı sağlamak adına gece gündüz demeden hummalı bir şekilde çalışıyor. 2021 yılı içinde Kırtepe Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Eski Konak Caddesi, Turgut Işık Caddesi, Kocabekir Sokak, Ahçeloğlu, Kocamüftü ve Gümrük Sokak, Şener Birsöz Sokak, 612. Sokak ve 165.Sokak, Karaköy Mahallesi Değirmen Caddesi, Kemerköprü Mahallesi Davut Fırıncıoğlu Caddesi 152. Sokak, Köyortası Mahallesi İskele Caddesi, Dallıca mevkii Gasilhane bağlantı yolu, Gölbucağı Mahallesi’nde ki Sanayi Sitesi yolları ve 565. Sokak, Demirciler Mahallesi Mustanaga Sokak ve Karaçay Mahallesi’nde ki yollarda sıcak asfalt çalışmaları gerçekleştiren ekipler son olarak söküm çalışmaları yaparak altyapı iyileştirmeler gerçekleştirdiği Gölbucağı Mahallesi 103. Sokak sıcak asfalt ile yeniden düzenlendi.

Yapılan çalışma hakkında bilgiler veren Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Halkımıza daha iyi ulaşım imkanı sağlamak adına ihtiyaç duyulan noktalarda başlatmış olduğumuz düzenleme çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Belirlemiş olduğumuz bu noktalarda söküm çalışmaları yaparak altyapı iyileştirmeleri gerçekleştiriyoruz. Tüm bu çalışmaların ardından ise hasarlı yollarımızı sıcak asfalt ile yeninden düzenliyoruz. Bu kapsamda da Gölbucağı Mahallesi 103. Sokak’ta başlatmış olduğumuz çalışmaları tamamladık. Altyapı ile ilgili iyileştirmeler yaptığımız bu sokağımızı sıcak asfalt ile sil baştan yeniledik. Ekiplerimiz aynı bölgede bulunan 102, 563 ve 564. Sokaklarda çalışmalarına devam ediyorlar. En kısa zamanda bu bölgedeki asfalt çalışmalarımızı tamamlayacağız” dedi.


"HABER EDİTÖRÜMÜZ EMİRÇAN SUCU"


(GERÇEKLERİ BİZ YAZARIZ)



Başlık

25.1°