BARTIN BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ

BARTIN BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ

GEÇMİŞ OLSUN VE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR Geçtiğimiz aylarda yaşanan trafik kazası sonrası, uzun tedavi sürecinin ardından göreve başlayan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Kemal Özmen, İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Ekrem Ali Altuntaş ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Selim Ulutaş, Bartın Belediyesi Liman İşletme Müdürü Birol Demirkoparanoğlu, Zonguldak Gelik Amele Birliği Başkanı Serkan Günay, Karadon Amele Birliği Başkanı Adem Arabacı, Belediye İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Osman Karataş, Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi İlyas Gazek ve İşyeri Temsilcisi Sedat Karpuz, Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şube Başkanı Akağaç Köyü Muhtarı Katip Cumur, TEMA Vakfı Bartın İl Temsilcisi Filiz Aslan Karaca, Merkez İlçe Sorumlusu Alev Çınar Güreş, Genç Tema Başkanı Zeynep Sude Hitit ve Üyeleri, Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Durağı Başkanı Zekai Özdemir, Şoför esnafları, Bartınspor Yardımcı Antrenörleri Can Demirdöven, Ferdi Yalçın, Kulüp Fizyoterapisti Mehmet Kök, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Yağcı ve Parti Üyesi Muzaffer Kocadere Geçmiş dönem Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Niyazi Kıransoy, Milliyetçi Hareket Partisi Gerede İlçe Başkanı Yüksel Sönmez’in oğlu Bartın Üniversitesi öğrencisi Alperen Sönmez, EuroFix Acentesi Yetkilileri Nuri Can Bilgi ve Sercan Eratik, Kaptanoğlu Mobilya Sahibi Burçin Kaptanoğlu, Ünal İnşaat sahibi Nazım Ünal ve eşi Sonia Ünal, Koza Cafe ve Restaurant Burak Gümüştaş, 15 Temmuz Şehidimiz Fatih Kalu’nun Babası Erdal Kalu ile Annesi Ümmü Kalu ve vatandaşlar tarafından gerçekleştirildi.

BALIK ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Bartın Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık, Bartın Valisi Sinan Güner’in Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi ve 15 Temmuz Şehitler Özel Eğitim Anaokuluna gerçekleştirdiği ziyaret programına eşlik etti. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Başkan Yardımcısı Balık, başarılar diledi.

Ziyaret programı sonrası değerlendirmelerde bulunan Balık; “Sayın Valimizin okul ziyaretlerine eşlik ettim. Öğrenci ve öğretmenlerimizle uzun uzun sohbet etme imkanı elde ettik. Onların Belediye çalışmalarımızla ilgili görüşlerini dinledim. Gençlerin projelerimizle ilgili önerilerini değerlendirdik. Misafirperverlikleri için okul idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.


"NEŞTER"


KRAL 71 GERÇEKLERİ YAZAR



Anahtar Kelimeler: BARTIN BELEDİYESİ BASIN BÜLTENİ

Başlık

25.1°