Bakan Nebati’den IMF açıklaması:

Bakan Nebati’den IMF açıklaması:

Muhalefet başvurup başvurmayacağını bilmiyor Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, muhalefetin faizleri artırıp artırmayacağını, IMF'ye başvurup başvurmayacağının bilinmediğini kaydetti.

Bakan Nebati’den IMF açıklaması: Muhalefet başvurup başvurmayacağını bilmiyor
Göveçlik Kültür Merkezi’nde Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi üyeleriyle iftarda bir araya gelen Nebati, konuşmasında, Denizli'nin Türkiye'nin dokuzuncu büyük ihracatçı şehri olduğunu dile getirdi.

Nebati, 14 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti'nin 21 yıllık başarısına 5 yıl daha ekleneceğini belirterek, "Biz önümüzdeki süreçte Türkiye Ekonomi Modeli'yle bir tarafta depremle bir tarafta savaşla bu kadar büyük bir çaba sarf ederken öbür tarafta bu modelin oturması ve 21. yüzyılda üretim ekonomisinin ne kadar güçlü ve önemli olduğunu göreceğimiz adımların atılacağı bir sürece girdik." dedi.

Muhalefetin faizleri artırıp artırmayacağının, IMF'ye başvurup başvurmayacağının bilinmediğini kaydeden Nebati, "Yoksa gizli kapılar ardında faiz artırma hesapları yaparak aslında faiz artırımıyla bir tarafta fabrikaların kapanmasına, öbür tarafta finansal sistemin zarar görmesine ve sonra da işsizliğe yol açacak düşüncenizi kendi aranızda paylaşıyor musunuz? Biz 21 yıldır Sayın Cumhurbaşkanı'mızın önderliğinde ne iddia ettiysek onu yaptık." diye konuştu.


    "HABER MELİKE AL"
İLKEMİZ GERÇEKLERİ YAZMAKTIR.

 



Anahtar Kelimeler: Bakan Nebati’ açıklaması:
23.2°