BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ŞURASI

BAĞIMLILIKLA MÜCADELE ŞURASI

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü “Ben Olsaydım”

temasıyla 81 il genelinde gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele Çalıştay sonuçlarının paylaşılması amacıyla 18-19 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Bağımlılıkla Mücadele İl/İlçe Çalıştayları Değerlendirme Şurası tamamlandı.

 

Bağımlılıkla Mücadele Yüksek Kurulunca Ankara Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde gerçekleştirilen toplantı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Fuat OKTAY ve Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin KOCA’nın açılış konuşmaları ile başladı. Toplantıya ilimizi temsilen Vali Yardımcımız Sayın Ahmet Ferhat ÖZEN, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat AĞIRTAŞ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Halil BAKIR katıldı.

 

İki gün süren şurada bağımlılıklar konusunda ülke genelinde yapılan çalıştay sonuçları her bir çalışma gurubu içerisinde uzmanlar tarafından değerlendirilirken, bilimsel temellere dayanılarak ileriye dönük bağımlılıkla mücadele stratejilerinin belirlenmesi ve uluslararası uygulamalarla kıyaslanarak şekillendirilmesi yönünde çalışmalar yapıldı.  

 

Toplantıda İl Sağlık Müdürümüz Dr. Murat AĞIRTAŞ tarafından çalışma gurubundaki katılımcılara başka illere örnek olabilecek ilimizde yürüttüğümüz Huzur Köy Projesi, Umut Projesi Mobil Ekip Uygulaması ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında sunum yapıldı. Geri bildirimlerin ve önerilerin paylaşıldığı Bağımlılıkla Mücadele Şurası, her bir çalışma grubunun sonuç raporlarını sunmalarıyla tamamlandı.

    "HABER MELİKE AL"
İLKEMİZ GERÇEKLERİ YAZMAK.
 



BEKİR EROĞLU NUN GÖZÜYLE NEŞET ERTAŞ NEREDESİN SEN

GAZETECİLİK ÖZVERİ İSTER MEZİYET İSTER AJANSLARA BAĞIMLILIK DEĞİL.

AKP KAR TOPU GİBİ ERİDİ 3.PARTİ BİLE OLAMIYOR.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU YUMUŞAK "G" GİBİ DEĞİL ELİF GİBİ LİDER.

HAYATTA OLMANI ÇOK İSTERDİM MEMLEKETTE ŞEREFSİZLER TÜREMEZDİ EN AZINDAN.

GÜVENDİĞİM ADALET HENÜZ ZUHUR ETMEDİ FİNCANCI KATIRINI ÜRKÜTMEYE GEREK YOK!