BASIN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN DEMİŞ MEMET AĞAM.

BASIN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN DEMİŞ MEMET AĞAM.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir basın açıklaması yayınlamış sağ olsan bakıyorum da bizi unutmamış üstat.

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yaptığı açıklamada, ?Günümüzde ilerleyen teknolojiyle birlikte iletişim araçlarıyla gücü ve etkinliği her geçen gün artan, haber verme, bilgilendirme, eğlendirme ve kültürel değerlere sahip çıkma, Kamuoyu oluşturma gibi birçok işleve sahip olan Basın yayın kuruluşlarının Kırıkkale?mizde ve ülkemizde ayrı bir yeri vardır.

 

Bu çerçevede basında sansürün kaldırıldığı 24 Temmuz 1908 tarihinin gazetecilik açısından bir milat, bir dönüm noktası olduğu inancındayım. Bu düşüncelerle, 24 Temmuz Basın Bayramını ve Basında Sansürün Kaldırılışının 107. yıl dönümünü kutluyor, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren basın temsilcilerini saygıyla anıyor, gece-gündüz demeden, günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan tüm basın mensuplarına selam ve sevgilerimi iletiyorum? dedi. Bizde KRAL 71 olarak teşekkür ediyoruz.

 

Mehmet SAYGILI

Kırıkkale Belediye Başkanı



BEKİR EROĞLU NUN GÖZÜYLE NEŞET ERTAŞ NEREDESİN SEN

GAZETECİLİK ÖZVERİ İSTER MEZİYET İSTER AJANSLARA BAĞIMLILIK DEĞİL.

AKP KAR TOPU GİBİ ERİDİ 3.PARTİ BİLE OLAMIYOR.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU YUMUŞAK "G" GİBİ DEĞİL ELİF GİBİ LİDER.

HAYATTA OLMANI ÇOK İSTERDİM MEMLEKETTE ŞEREFSİZLER TÜREMEZDİ EN AZINDAN.

GÜVENDİĞİM ADALET HENÜZ ZUHUR ETMEDİ FİNCANCI KATIRINI ÜRKÜTMEYE GEREK YOK!