Tarih: 23.06.2015 13:49

BAŞKAN UYARA HEM BABALAR GÜNÜ HEMDE DOĞUM GÜNÜ SÜRPRÜZÜ

Facebook Twitter Linked-in

Bahşili belediye başkanı İbrahim Uyar ı bir restoranda davet ederek iftar yemeği veren Oğuz han Yaman in tertiplediği personel sürprizi başkanı şaşırttı.

İlçe Başkanı Sadullah Duyar, AK Parti İlçe teşkilatı yönetiminde olan aynı zamanda Başkan Uyar ın yakın danışmanlığını ve korumalığını yapan ekipten biri olan Oğuz han Yaman, AK Parti ilçe teşkilatı gençlik kolları başkanı Mustafa Yaman, tecrübeli sporcu eski başkanlarında yakın koruma amirliğini yapan Osman Yaman ve koruma ekibi, Personelden birkaç kişinin de bulunduğu sürpriz günde başkana yemekten sonra üzerinde kendi resminin olduğu yaş pasta kesimi ve ikramında bulunundu.  Duygulu anlar yaşayan Uyar, şunları ifade etti, ??Değerli ilçe başkanım, yakın dava arkadaşlarım gerçekten böyle bir şeye gerek yoktu, beni mahcup ettiniz. Babalar günü haydi neyse de yaş günü sürprizini beklemiyordum teşekkür ederim. Zahmet etmişsiniz, sağ olun Allah razı olsun. Ramazan ayı bereket ayıdır, Bugün bütün Belediye personelimizden başlattığımız Ramazan gıda paketlerinden  inşallah bazı insanlarımızın evlerinde uğrayarak çat kapı iftar yapıp gıda paketi vereceğiz.

Ayın on beşinden sonra toplu olarak geleneksel hale getirdiğimiz İftar yemeği tertip edeceğiz.

Ayın sonuna doğru tecrübeli hocaların organize ettiği yaz spor okulumuzu açıp, yüzme başta olmak üzere, futbol, voleybol, basketbol, step, jimnastik gibi talebe göre branşlarda faaliyetlerimiz başlayacak. İnşallah Bahşılımıza güzel hizmetlerde hep beraber çalışacağız, Durmak yok yola devam dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —