GUNCEL

GUNCEL Haberleri

Örnek sınıf örnek öğretim

Örnek sınıf örnek öğretim

Şehitler Okulu 2/C sınıfı ve 3/D sınıfı Öğretmenleri Sedat ULU ve Yıldız GÜNGÖR eşliğinde ilimize söyleşi için gelen yazar kardeşler Berna OLGAÇ ve Özge Olgaç? söyleşi programına katıldılar.

Kültür Merkezinde gerçekleştirilen söyleşi ve imza günü oldukça yoğun geçti. Olgaç kardeşlere bol bol soru soran öğrenciler aldıkları cevaplarla hem bilgilendiler hem de eğlendiler. Yazarlığın ne demek olduğunu niçin yazarlık yaptıklarını sordular. Olgaç Kardeşler ise öğrencileri sıkmadan onların anlayacağı seviyede bilgiler verdi. Öğrencilerin iki yazarında kitaplarını oldukça dikkatli okudukları sordukları sorulardan belli oluyordu. Yazar kardeşler daha sonra kitaplarını imzaladılar.

Öğrencilerimiz söyleşiden sonra Merkez İmam Hatip Ortaokulunda açılan sergiyi gezdiler. Burada ağabey ve ablalarının yaptığı çalışmaları ve ürünleri ilgi ile izlediler. Öğrencilerin en çok ilgisini çeken çalışmalar maketler ve Ebru çalışmaları oldu. Sergide görevli öğretmen ve öğrencilerin minik öğrencilerimize karşı ilgisi ise bir başka dikkat çeken konu oldu.

Öğrencilerimiz daha sonra günün yorgunluğunu atmak için dondurma yemeye gittiler.

 



Başlık

23.4°