KIRIKKALEDE ERDAL BALOĞLU İPİ GÖĞÜSLEDİ MHP İKİYE KOŞUYOR

KIRIKKALEDE ERDAL BALOĞLU İPİ GÖĞÜSLEDİ MHP İKİYE KOŞUYOR

İlbaşkanlığın da yeni olmasına rağmen gerek davranışlarından dolayı gerekse gece gündüz partisi için çalmadığı kapı bırakmayarak hatta bazı partilerden ödünç oy istemesi bile halkın takdirini topluyor.

Her seçimde milletvekilini kıl payı kaçıran milliyetçi hareket partisini bu seferkin. ikiye koşturmasını sağlamaya çalışan bal oğlu çok azimli ben ne yapıyorsam devletin bekası için yapıyorum biz istikbal peşinde değiliz biz İSTİKLALİN PEŞİNDEYİZ bu iş olacak olacak mutlaka olacak Türkiye bu seçimi de kaybederse bundan sonra seçim olmaya bilir ve her şey tek kişinin dudak arasında olacak var derse var olacak yok derse yok olacak bu böyle biline artık bu millet bilsin bundan böyle danışmanlar bile farklı olacak kimi Romen kimi mahçupyan olacak benim milletime yer kalmayacak herkes gözünün önüne baksın diyor.

Yıllarca MHP?nin kalesi olarak bilinen bir kaç ilden bir tanesi olan Kırıkkale, SAM tarafın­dan yapılan MART ayı anke­tinde dikkatleri üzerine çekti. Çıkan çarpıcı sonuçlara göre MHP, AK Partiye kaptırdığı inç oyları yavaş yavaş geri almaya başladı.

 

Anket Kırıkkale?de yüz yüze Kırıkkale Merkez ve İlçele­rinde yapılmıştır. Anket Tarih­leri 1-7 Mart 2015 arasındadır

 

 

Yapılan araştırmalar sonucunda Kırıkkale halkı­nın büyük bir çoğunluğu AK Partinin ülkede birçok şehre yatırımlar yaparken Kırıkkale?yi görmezden geldiğini dile getiriyorlar. Yüz yüze yapılan anket so­nuçları bir hayli ilginç. Çok sayıda emeklinin yaşa­dığı şehirde emekliler yapılan zamlardan hiç memnun olmadıklarını dile belirtiyorlar. Genel Merkezin 2002 yılından bu güne kadar geçen za­manda adaylar konusunda kendilerini dikkate al­madıklarını söyleyen vatandaşlar, Kırıkkaleli Bakan Beşir Atalay?ın kendine yakın isimleri sürekli aday göstermesi de verilen tepkiler arasında



Başlık

33.8°