KIRIKKALENİN ÇİÇEKCİ BAŞKANI BENİM ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI KİMSESİZLERE 12 DAİRE YAPTI.

KIRIKKALENİN ÇİÇEKCİ BAŞKANI BENİM ADIM HIDIR ELİMDEN GELEN BUDUR KIRIKKALE BELEDİYE BAŞKANI KİMSESİZLERE 12 DAİRE YAPTI.

Ayrıca cadde üzerindeki direklere çiçek astı cadde üzerine saksılı çiçekler koydu.ne yapsın demek ki becerisi bu olsa gerek mutlu beyi tekrar kontenjana koyduğuna göre kazanırsa egolar fışkıracak demektir.

Haydi hayırlı olsun buda bir fikir buda bir görüş ancak bu sefer kin durumlar değişik gibi görünüyor mesela Veli başkanın 2013 yılında bu projeye onay vermemişti ama siz bu projeye onay verdiniz Mehmet başkan geçenlerde bir vatandaşla görüştüm onay verdiğiniz köprü yüzünden köprünün ayağında bulunan dairelerin hem değeri düşmüş hemde kiraları ucuzlamış çünkü oraya kamyon giremiyormuş TIR demiyorum oralarda oturmak isteyenler eşyalarını ta itfaiyenin oradan dolanması gerekiyormuş buda nakliyede fiyat farkı doğuruyormuş gerisini siz anlarsınız sevgili başkanım tekrar tekrar adaylığınız hayırlı olsun. (KRAL 71 GERÇEKLERİ YAZAR)

BEKİR EROĞLU NUN GÖZÜYLE NEŞET ERTAŞ NEREDESİN SEN

GAZETECİLİK ÖZVERİ İSTER MEZİYET İSTER AJANSLARA BAĞIMLILIK DEĞİL.

AKP KAR TOPU GİBİ ERİDİ 3.PARTİ BİLE OLAMIYOR.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU YUMUŞAK "G" GİBİ DEĞİL ELİF GİBİ LİDER.

HAYATTA OLMANI ÇOK İSTERDİM MEMLEKETTE ŞEREFSİZLER TÜREMEZDİ EN AZINDAN.

GÜVENDİĞİM ADALET HENÜZ ZUHUR ETMEDİ FİNCANCI KATIRINI ÜRKÜTMEYE GEREK YOK!