?Daha güzel bir Kırıkkale için el ele çalışılıyor

?Daha güzel bir Kırıkkale için el ele çalışılıyor

Vatandaşın sorunlarını, istek, talep ve sıkıntılarını dinlemek ve bu yolda çözüm üretmek adına gerçekleştirdiğimiz halk günü etkinliğimizin bu hafta 44?ncüsü yapıldı.

Vatandaşlarımızın yoğun katılım sağladığı 44?ncü halk günü etkinliğinde, yol problemlerinden, iş konusuna, yardım taleplerinden, park isteklerine kadar tüm sorunlar ele alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır?ın başkanlık ettiği ve tüm Belediye Başkan Yardımcılarımız Harun ulu soy Şükrü Gök taş Vedat genç ve Halil danacı ile birim müdürlerinin hazır bulunduğu etkinlikte vatandaşlarımızın sorunlarına anında çözüm adına notlar alınarak, talimatlar verildi.

 

Yol çalışmalarının ne zaman başlayacağını merak eden vatandaşlarımıza, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır açıklama yaptı. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır açıklamasında, ?Hepimiz Kırıkkaleliyiz, hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Yol problemlerini A?dan Z?ye biliyoruz. Sizinde bildiğiniz gibi yol yapmak için, asfalt dökmek için hava şartlarının el verişli olması gerekiyor. Bu nedenle bahar ayına girdiğimiz şu günlerde geniş bir çalışma sistemi ile şehrimizdeki tüm yollara el atacağız. Sıkıntılı olan bütün mahalle ve sokaklarda çalışma yapılacak. Bunu bu sezon gerçekleştireceğiz. İnşallah daha güzel bir şehir için el ele vererek çalışacağız? dedi.



Başlık

28.4°