SEYİT AHMET GÖÇER KESKİN VE KARKEÇİLİ İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

SEYİT AHMET GÖÇER KESKİN VE KARKEÇİLİ İLÇELERİNİ ZİYARET ETTİ

MHP Kırıkkale milletvekili aday adayı Seyit Ahmet GÖÇER Keskin ziyaretinde sevgi seliyle karşılaştı. Hemşerilerini bağrına basan Keskin esnafları ve Keskin ahalisi, MHP aday adayı Seyit Ahmet GÖÇER

beye yılların verdiği sorunları tek tek . Güvendikleri bel bağladıkları siyasetçilerin her zaman yaptıkları gibi seçimden sonra yalan olduklarını, hatırlanmadıklarını ama bu defa yanılmayacaklarını kardeşimiz Seyit beyi bu memleketin yetiştirmiş olduğu bu yiğidi, emanet olarak kabul ettiklerini gereken ne ise yapacaklarını söylediler.

    Seyit bey de Keskini ve Keskinin sorunlarını çok iyi bildiğini vekil seçilmem halinde keskinimiz ve kırık kalemiz için her sorunun çözümünün altında kendi imzası olacağını söyledi.ben bu memlekette doğdum, yaşadım ve öleceğim, bu memleketin ekmeğini yedim suyunu içtim, bu memlekette kimlerin nasıl yaşadığını , nasıl yaşamaya çalıştığını çok iyi biliyorum. Cumhuriyetin kurulduğundan bugüne kadar keskin ve kırık kalemizin yalnızlığı kimsesizliği hepimizi üzmüş ve dışarıdan sadece seyretmemiz sağlanmıştır. Ama bundan sonra keskinim ve Kırıkkale hiçbir zaman yalnız ve kimsesiz kalmayacak.

    Değerli hemşehrilerim düşünebiliyormusunuz bu memleketten bir tane vekil çıkardınız. Hem de kendisi başbakan yardımcısı, üstelikte AkePenin en yetkili kişisi olmasına rağmen vede keskin belediyesinin iktidar partisinden olmasına rağmen burada yaşayan insanlarımız günlerce susuz kaldılar. Keskinli hemşerilerim çamaşırını, bulaşığını yıkayamadı, insanlar günlerce banyo yapamadı. Ayıp ya ayıp bu kıytırık vekil burada kendi partisinin belediyesinin bu rezaletinden haberi yok mu? İdi, keskinli hemşerilerimiz günlerce bu sorunla uğraşırken kendisi de bir keskinli olarak hiç utanç duymadı mı? Hiç gazete okumadı mı? Kimse haber vermedi mi? O zamanlar nerde idi, kilise de mum dikmeye mi gitti,!yoksa kandile, ihanet anlaşması yapmaya mı gitti. Bir keskinli olarak bu kıytırık vekil den tiksiniyorum.  İnşallah cenabı mevlam nasip eder de vekil seçilirsem bir evladınız, bir kardeşiniz olarak Seyit Ahmet GÖÇER hep yanınızda hep beraber sizinle olacak ALLAH bu memleketin yar ve yardımcı olsun dedi.

   MHP Kırıkkale milletvekili aday adayımız Seyit Ahmet GÖÇER Keskin ilçesinden sonra Köprüköyü de ziyaret etti. Buradan Karakeçili ilçesine geçen Sayın GÖÇER ilçede kalabalık bir halk topluluğu tarafından karşılandı. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahve ziyaretleri ve sohbetlerde yılların getirdiği sorunlarla boğuşan Karakeçili halkı Seyit Ahmet GÖÇER? e içini döktü. İktidarın kendilerine sahip çıkmadığını herkesin kredi batağında olduğunu geleceklerinden endişe duyduklarını belirtti. Milliyetçiliği ile bilinen Karakeçili ilçesinde halkın özellikle sözde ?AÇILIM? adı altında yapılan icraatların ve de söylemlerin ?VATAN HAİNLİĞİNE? dönüştüğünü iktidarın PKK ve onun uzantılarının etkisinde kalarak terör örgütünün tüm isteklerini kabul ederek ülkeyi uçurum kenarına getirdiğini belittiler. PKK ve onun destekçileri ile dost olan AKP ye karakeçiliden oy çıkmayacağını onlara kesinlikle oy vermeyeceklerini hatta bir vatandaşın yüksek sesle ? açılımın? sözcülüğünü yapan Beşir ATALAY?I Karakeçili ye gelirse ilçeye koymayacaklarını ifade etti.



BEKİR EROĞLU NUN GÖZÜYLE NEŞET ERTAŞ NEREDESİN SEN

GAZETECİLİK ÖZVERİ İSTER MEZİYET İSTER AJANSLARA BAĞIMLILIK DEĞİL.

AKP KAR TOPU GİBİ ERİDİ 3.PARTİ BİLE OLAMIYOR.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU YUMUŞAK "G" GİBİ DEĞİL ELİF GİBİ LİDER.

HAYATTA OLMANI ÇOK İSTERDİM MEMLEKETTE ŞEREFSİZLER TÜREMEZDİ EN AZINDAN.

GÜVENDİĞİM ADALET HENÜZ ZUHUR ETMEDİ FİNCANCI KATIRINI ÜRKÜTMEYE GEREK YOK!