BIRAKIN SAVSATAYI TÜRKİYEDE KÖY KALMADI NEDENİ NEY HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ KÖYLÜYÜ İHMAL EDEN AÇ KALIR AÇ YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ HEP GED OLU VARMI ORGANİK?

BIRAKIN SAVSATAYI TÜRKİYEDE KÖY KALMADI NEDENİ NEY HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZMÜ KÖYLÜYÜ İHMAL EDEN AÇ KALIR AÇ YEDİĞİMİZ İÇTİĞİMİZ HEP GED OLU VARMI ORGANİK?

Vekil seçiyoruz bizim vekilimiz diyoruz bizim vekilimiz birilerine VEKİLLİK ediyor ben oluyorum maraba o oluyor ağa ben alıyorum asgari ücret o alıyor benim kaç katım bumu adalet ey okur.

Belki bu yazdığımı da suçtan sayarlar bilmem hangi kategoriye koyarlar bu memlekette doğruyu söylersen ya terörüsün ya da vatan hainisin ne yapalım biz kıvıramıyoruz sevgili okur 400 haneli köyde 10 hane kalmış köyler mahalle olmuş benim esas mesleğimin birisi hapçılık diğeri çiftçilik şükür Allah'a çiftçiliği unutturdular çünkü bu işi yapan kalmadı dibekler sokular tokmaklar,yarmalar,bulgurlar,tarhanalar unutuldu domateste tohum İsrail'in vay anasını Türküm diyeceğim ama Türkçülük yapamayacağım vay Türkiye'm sana kurban olurum ne hallere düştün. kuru lafla peynir gemisi yürümüyor arkadaş köylü destek görmüyor köylüyü desteklemeye çalışan TV kanalları da desteklenmiyor varsa siyaset yoksa siyaset siyasette olanların keyfi gıcır ben alıyorum asgari ücret benim vekilim alıyor 17 bin lira bumu adalet inşallah suç kategorisine gitmemişimdir. Ne yapak bundan sonra böyle al Allah delini zapt eyle kulunu inşallah bir gün hak ve adalet eşit tecelli eder ey okur. KRAL 71 (GERÇEKLERİ YAZAR)

Başlık

27°