Kırıkkale Lisesi Atıcılıkta Şampiyon olmuş ama nasıl? Bu çocukların hakları başka spor dallarına aktarılmış mı? Diye hem veliler hem de vatandaşlar kuşku içinde.

Kırıkkale Lisesi Atıcılıkta Şampiyon olmuş ama nasıl? Bu çocukların hakları başka spor dallarına aktarılmış mı? Diye hem veliler hem de vatandaşlar kuşku içinde.

Hak ve adalet eşit tecelli etmiş midir atıcılıkta bir ödül varımdır? Atıcı olan bir avcı vurduğu kuşu getiren köpeğine bile en azından bir kesme şeker verir.

Kırıkkale Lisesi okullar arası yapılan atıcılık müsabakalarında ferdi ve takım olarak birinci oldu diyor sayın beden eğitimi müdürü Nuri pehlivanlı acaba müsabaka yetkisi kendisin demi yoksa spor il müdürün demi? Nuri Konuşmasında Şunları Söylemiş. ?Okul beden eğitimi hocalarından Handan Göçer ve öğrencilerini tebrik ediyor İYİ DE sayın müdürler bu kadar acemilik olmaz birincinin sehpası nerede ikincinin sehpası, üçüncünün, sehpası nerede? Arkadaş ya bu müsabakayı galiye almadınız ya da beceriksizsiniz. başarılarının devamını temenni ediyoruz. Dereceye, giren, öğrenciler, iyi de. 1.Muhammed Ali Keleş 2.Meriç Çetin er 3.Ahmet Salih Bedir 4. Tolgadan Cırık 5.Furkan Menteş 6.Talip Saç al 7.Muhammed Can Ocak oldu. Ve başarıların devamın dilerim??dedin ya ileriye dönük başarı için birinciye ne verdiniz 2ye ne verdiniz 3.ye ne verdiniz. Efendi eskiden tozkoparana bile bir ödül verilirdi. Böyle müsabakaya can kurban kuru kuru kurban olayım takır takır gada?nı sürek leyim Nevşehirlinin dediği. Hani bu çocuklar Adapazarı?na gideceklerdi de oradan Kırıkkaleyi temsil edeceklerdi? Görülüyor ki sayın okul Müdürü ve gençlik spor Müdürü burada hak ve adalet eşit tecelli etmemiştir eskiden uç beylerinde de böyle oluyordu biriniz Kenan Bey obalısınız diğeriniz Hüseyin Bey obalısınız efendiler kökeniniz de beylik var, ya, daha, o teraneyi üzerinizden atamamışsınız belli. Bizim görevimiz, vatandaşla kurumlar arasındaki karanlık odanın lambasını yakıp aydınlatmak. İster, çıplak, olun ister giyinik KRAL 71(GERÇEKLERİ YAZAR).

Başlık

27°