HAYIRDIR ALİ BEY İFLAS NEREDEN ÇIKTI KONKORTUMU Çekecek siniz? ARTIK İKTİDAR KOLTUĞUNDA OTURTUYORSUNUZ BÖYLE ŞEYLERİ FİYSİNİZDEN KALDIRIN.

HAYIRDIR ALİ BEY İFLAS NEREDEN ÇIKTI KONKORTUMU Çekecek siniz? ARTIK İKTİDAR KOLTUĞUNDA OTURTUYORSUNUZ BÖYLE ŞEYLERİ FİYSİNİZDEN KALDIRIN.

Vatandaş Sana da yer beğendiremedi arkadaş önce MHP li idin yok benim hoca efendiyi eleştiriyor bahçeli dedin rahatsız oluyorum dedin AKP ye geçtin şimdide belediye iflasta diyorsun. Yapma iktidarın belediyesi iflas etmez zannediyorum. Yoksa hoca efendimi

Nice oldu, belediyenin paraları, fetöye verdim diyemezsin, çünkü o zatın parayla işi olmaz. Niye derseniz herifçi dünyaya hakim olmuş. Bir yapıya sahip nerede ise bırak Türkiyeyi dünyaya imparatorluğunu ilan edecek hale gelmiş. parasının çok olduğunu söylüyorlar ama önce vereceksin sonra alacaksın diyorlar yoksa sende mi önce verip sonra alamayanlardan mısın başkan geçenlerde fiyisbuk?unuza girdim bluzu haçlı birini gördüm senin haçla istavritle ne işin olur? O kişinin sakalına bakılırsa tam bir ışıtıcı görünümünde haç işaretine bakılırsa tam bir Yahudi bak arkadaş senin hoca böyle şeylere nasıl müsaade ediyor? Merakımdan soruyorum. Öbür tarafta sakal döşünde Müslüman kılıklı da birisi var. Ali bey ne iştir biraz yıldızın karışık gibi görünüyor hani ne oldu sızıntı dergisinin paraları yoksa öküz öldü ortaklık bozuldu mu? sevgili başkanım istersen bir yıldız name sürdür ne buyurursunuz? KRAL 71 GERÇEKLERİ YAZAR.

Başlık

30.3°