GUNCEL

GUNCEL Haberleri

KIRIKKALE DE TEMAD?DA KINADI

KIRIKKALE DE TEMAD?DA KINADI

Ülkemizin üzerine kâbus gibi çöken darbe girişimi hakkında Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı bir açıklama yayınlayarak darbe ve darbecileri kınadı.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırıkkale şube başkanlığı adına bir açıklama yapan Başkan Yusuf Erdoğan ?Ülkenin bağımsızlığı ve seçilmiş Cumhurbaşkanı ve Hükümete karşı düzeni değiştirmek amacı güden ve asla meslektaşlarımız demeyeceğimiz bir takım kişiler tarafından yapılan darbe girişimini şiddet ve nefretle kınıyoruz. Ülkenin birlik ve dirliğine karşı demokratik yapısına ve laik tutumuna karşı kimin tarafından gelirse gelsin bizler karşısında sıradağlar gibi durduk ve duracağız.? Dedi.

Başkan Erdoğan ? 15 Temmuz gecesi yaşanan bu kalleş ve adını tarihe lanet ile yazdıran darbecilerin karşısında dimdik duran bizler olayın ilk anından itibaren şubemiz yöneticileri ile derhal toplantı yaptık ve darbeci vatan hainlerine direnme kararı aldık.. Bu bağlamda Kırıkkale ilimiz Cumhuriyet Meydanında TEMAD Kırıkkale şube başkanlığı olarak ilk yerini alanlardan olduk.

Bugüne kadar her akşam belli saate bir araya gelip demokrasi nöbetinde yerimiz alıyor ve almaya davam edeceğiz. ? şeklinde konuştu.

Erdoğan: Devletin milletin yanında yer almaya devam eden derneğimiz Kırıkkale şubesi olarak bizler, demokrasiye kim göz dikmişse, karşısında olmaya ve devlet yanlısı millet yanlısı askerlerin darbeci askerler ile bir ilgisinin olmadığını tüm halkımıza belirtmek isteriz.? dedi.

 

 

KRAL 71 ÇETİNER.



Başlık

28.6°