Tarih: 14.05.2016 23:13

YAPILAN ATATÜRK?E BÜYÜK AYIP

Facebook Twitter Linked-in

GAFLET VE SAYGISIZLIKTIR

Gençlik Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ankara Ulus'ta bulunan Spor Genel Müdürlüğü binasına dev bir afiş astırdı. Gençlik Haftası? için asılan afiş de, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı en altta kullanıldı. Ne büyük bir gaflettir ve saygısızlıktır ki, Sanatçılar Engin Altan Düz  yatan, Murat Kekilli ve Hasan Kaçan ise Atatürk'ün fotoğrafının üzerinde yer aldı.

Afişte Engin Altan Düz Yatanın hafta dolayısıyla gençlik merkezleri arasındaki skeç yarışması finaline katılacağı, Hasan Kaçanın sohbet toplantısı yapacağı, Murat Kekillinin de konser vereceği vurgulandı.Vatandaş  Bakanlık binasına asılan afişte Atatürk?e olan saygısızlık nedeni ile çok büyük tepki göstermiştir.

AMAÇ ATATÜRK?Ü ANMAK İSE

Unutmayalım ki 19 Mayıs Bayramın ve Gençlik ve Spor haftasının  amacı Atatürk'ü anmaktır.Afişin bu şekilde dizayn edilmesinin altında Bakanlığın Atatürk?ü sıradan biri gibi görmesi anlamı taşıdığı barizdir.Bu nedenle  Gençlik ve Spor Bakanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle hazırladığı afişte büyük bir ayıba ve saygısızlığa  imza atmıştır Atatürk'e karşı yapılmış olan bu gafın  bir an önce düzeltilmesi gerekir.

Kral71.com.Haber-Yenal ÇELİKBAŞ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —