C H P KIRIKKALE KADIN KOLLARI BAŞKANI KURU GÜRÜLTÜ NÜZ BUNCA AYIPLARINIZI ÖRTMEYE YETMEZKİ DEDİ.

C H P KIRIKKALE KADIN KOLLARI BAŞKANI KURU GÜRÜLTÜ NÜZ BUNCA AYIPLARINIZI ÖRTMEYE YETMEZKİ DEDİ.

08 Nisan 2016, 12:34 Yaptığı basın açıklamasında Güllü başkandan tokat gibi sözler. A K P li kadınların dün C H P genel merkezi önüne gelerek aileden ve kadınlardan sorumlu bakanları SEMA RAMAZAN OĞLU için yalnız değilsin çığlıkları atarak epeyce gürül

Efendim dertleri ne imiş?

Sayın kılıçtar oğlu çocuklara sahip çıkın vakıflara değil! Demiş ve eklemiş valisi konuşmuyor milli eğitim bakanı konuşmuyor Aile bakanı birilerinin önüne yatmış durumda O zaten hiç konuşmuyor demiş.

45 çocuğa tacizin konuşulduğu sorumlularının ve yetililerin sessiz kaldığı şu dönemde üstüne üstlük Aile ve kadınlardan sorumlu bakanın bir defa böyle bir şey olması kurumumuzun saygınlığını (zedelemez) söylemi karşısında insanların onlarca çocuğun ve ailenin canını yakan millet olarak onuru ve şerefini hiçe sayarak bu davranışa kimse tahammül edemez ki zatı âlileri birilerinin önüne yattı kelimesine nasıl tahammül edemiyorsa bu bir teori söylemdir kaldı ki 45 çocuğun durumu pratiktir. Bu nedenle sayın genel başkanımız kılıçtar oğlu duyarlılık göstermiş ve demiş ki ey yetkililer çocuklarımıza sahip çıkalım demiş suç bunun neresin de? Kaldı ki sizin bakanınız RIZZA SARAP İÇİN. Sana kimse bir şey yapamaz BEN SENİN ÖNÜNE YATARIM dediğinde bu sözü cinsel olarak neden algılamadınız hadi oradan özrünüz kabahatinizden büyük geliyor dedi.C H P  ve diğer partilerinde çalışmalarından dolayı beğenisini toplamaya devam ediyor.

 

 

KRAL 71 ÇETİNER

Başlık

27°