DEVLET YÖNETMEK ÖNCE OKULDAN BAŞLAR SINIF BA ŞKANLIĞI OKULBAŞKANLIĞI DERKEN ÜLKE YÖNETİMİ.

DEVLET YÖNETMEK ÖNCE OKULDAN BAŞLAR SINIF BA ŞKANLIĞI OKULBAŞKANLIĞI DERKEN ÜLKE YÖNETİMİ.

Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu öğrencilerinden Mehmet Ali Akan önümüzdeki dönemde okul başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Mehmet Ali Akan okul başkanlığının adeta küçük bir şehir yönetimi veya minyatür anlamda devlet yönetimi gibi olduğunu beyan ederek öğrencilere hitaben yapmış olduğu konuşmada birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

            Akan ? okul Başkanı olmak okulun her yerinde olmaktır. Öğrenciler ile iş hayatını kaynaştırmaktır. Mezun örencilerimizin tecrübelerinden okuyan öğrencilerimizi faydalandırmaktır. Okul içinde her türlü eksiği okul yönetimi ve okul aile birliği ile beraber olup çözmektir. İhtiyaç sahibi öğrenci kardeşlerimize destek olmaktır. Biz bu amaçla başkanlığa aday olduk. ? dedi.

            Başkan Adayı Mehmet Ali Akan ?Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Kırıkkale?nin gelişiminde çok önemli bir yeri vardır. Mezun ettikleri öğrenciler iş hayatına atıldıklarında yörelerinin dinamosu görevini üstlenmektedir. Bu nedenle daha öğrenciyken ciddi bir beraberlik ve alınan bir eğitim ile başarı oranı artacaktır. Bu anlamda öğrenciler ile şehri kaynaştırmak okul başkanlığının en önemli görevlerindendir. Ben başkan olmam durumunda gerek iş hayatının önde gelenleri ve gerekse bürokrasi ile öğrencilerimizi kaynaştıracağım? şeklinde konuştu.

            Başkan adayı olurken her türlü olumsuz davranışların karşısında olacağını ve öğrencileri Milli ve manevi değerler ile buluşturucu söyleşiler ile öğrenci gelişimi sağlayacağını vurgulayan Akan? benim ilk vazifem okulumda başkalığı en ideal şekilde yapmaktır. Arkasından bu vazifemi şehrimizde ve ülkemizde yapıp hem okulumu hem şehrimi en iyi şekilde temsil etmeyi planlıyorum. Kendi bu yetenekte görüyor ve yetiştiriyorum? dedi.

            Öğrenci Başkanlığı seçimi 26 Kasımda olacağından adayların çalışmaları adeta vekillik çalışmaları gibi ciddi ve hızla yapılıyor.



Başlık

23°