Kırıkkale Üniversitesi Yönetim Kurulu?ndan Terörü Telin açıklaması

Kırıkkale Üniversitesi Yönetim Kurulu?ndan Terörü Telin açıklaması

Kırıkkale Üniversitesi Yönetim Kurulu, 09.09.2015 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda terörü lanetleme kararı aldı. Karar metni şu şekildedir:

Dış destekli terör örgütlerinin ve ihanet şebekelerinin, doğrudan güvenlik güçlerimize, dolaylı olarak da milli birlik ve beraberliğimize yönelik saldırılarını artırması, asker ve polislerimizi şehit etmesi Üniversitemiz camiasını derinden üzmektedir.

Aziz milletimiz, binlerce yıllık geçmişe sahip olan milli birlik ve beraberlik şuuru ile bu menfur saldırıları da bertaraf edecektir. Bölücü terör örgütü ve ihanet şebekeleri hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamayacaklardır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ülkesi ve milleti ile bölünmez bir bütün olarak varlığını devam ettirecek, ülkemiz ve bölgemiz üzerinde oynanan oyunları derin irfanı ve sağlam iradesi ile boşa çıkaracaktır.

Yaşanan terör saldırılarını şiddetle tel?in ediyor, şehitlerimize Allah?tan rahmet, ailelerine, güvenlik güçlerimize ve milletimize başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 



Başlık

24.9°