Kahpeler kanlarında boğulacaktır

Kahpeler kanlarında boğulacaktır

Ülkemizi kaos ortamına sokup canımızı yakan kahpe terör örgütünü lanetle kınıyoruz. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale şubesi ve şube başkanlığı olarak nefretimizin acımızın önüne geçtiğini, içimizdeki acının intikam duygusuna dönüştüğünü ve

Ülkemizin her toprağı kutsaldır. Dün olduğu gibi kutsalımıza dil uzatan, el uzatan, göz kırpan kim varsa bugünde bu millet, bu ordu, bu devlet, bu emniyet cezasını vermeye muktedirdir.

            Azizi milletimiz, Kırıkkaleli halkımız bilsin ki bizler ömrümüzün bir bölümünde bu hainlerle savaştığımız gibi yine görev düşmesi halinde severek canımızı vermeye hazırız. Toprağa her düşen şehidimizin kandamlaları kadar kin ve nefretle dolu olduğumuz bu günlerde metanet ve sabır diliyoruz.

            Arkalarında kimler var demiyoruz. Biliyoruz. Fransa?da iki karikatürist ölünce dünyayı ayağa kaldıranların olduğunu biliyoruz. Dünyanın liderlerinin toplanıp terörü lanetlediğini ama birkaç ayda yüze yakın şehitte kılını kıpırdatmayanların olduğunu biliyoruz.

            Birkaç ağaç kesilecek diye ülkeyi kan gölüne çevirenlerin olduğunu, polise taş atan, Molotof atan, havai fişeklerle saldıranları masum göstericiler olarak lanse edenlerin olduğunu biliyoruz.

            Ekranları terörün ve uzantılarının propaganda aracı olarak halkın gözüne sokanların olduğunu biliyoruz.

            Birileri yıpransın, zarar görsün de kim nereye nasıl gelirse gelsin anlayışında olan siyasilerin olduğunu da biliyoruz. Bu işten siyasi rant sağlama gayretinde olanları da biliyoruz.

            İçimizdeki hainlerin vatana millete devlete bayrağa düşman olan farklı yapıların olduğunu, dışarıda ülkem tökezlesin de bir tekmede biz vuralım diyen Avrupa?nın, Amerika?nın, Ortadoğu?da dost kardeş görünüp ülkemin büyüdüğünden rahatsız olanların olduğunu biliyoruz.

            Söz bitti, diyecek lafımız da kalmadı. Acımız katlandı. Rabbi sabır ve metanet versin Milletimize ve şehitlerimizin ailelerine. 

           

           

 

 

 

Fazlı GÜVENTÜRK                                                                       Yusuf ERDOĞAN

TEMAD Kırıkkale Bşk.Y.                                                   TEMAD Kırıkkale Bşk

Başlık

29.9°