Tarih: 07.09.2015 17:45

SEYİT AHMET GÖÇERDEN BAŞBAKANA SORU ÖNERGESİ

Facebook Twitter Linked-in

"Türkiye, gün geçmiyor kiyeni bir terör saldırısı ile sarsılmasın. Önergenin verildiği 07.09.2015 tarihi itibarıyla Hakkâri Yüksekova Dağlıca Bölgesinde askerlerimize ağır silahlarla saldırı düzenlenmiş ve çok sayıda askerimizinşehit düştüğü, yaralıların Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldığı söylenmektedir.? Bu çerçevede;

1. Dağlıca'da nasıl oluyor da askerlerimiz kalabalık bir grupla ve ağır silahlarla baskına uğrayabiliyorlar? Sözü edilen teröristlerin ve ağır silahların taşınması esnasında MİT hangi görevi ifa etmekteydi? MİT?in bölgede ifa ettiği daha önemli bir görev mi vardı?
2. Görev süresi boyunca bölgede onca olayın yaşanmasına ve ardı ardına şehitlerimizin gelmesine rağmen Hakan Fidan neden hala görevinin başındadır?
3. Sn. Fidan'ın hala görevde olmasının partinizden milletvekili aday adayı olmasıyla bir ilgisi var mıdır? Yoksa Fidan?ı başarı olduğu için mi görevinin başında tutuyorsunuz? Fidan'ın istifasını ya da görevden uzaklaştırılmasını istemenize hangi olay neden olacaktır?

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —