Kırıkkale Şehitliğinin hali içler acısı

Kırıkkale Şehitliğinin hali içler acısı

Kırıkkale BAHŞILI İlçesinde bulunan şehitlik, bakımsızlıktan dökülüyor. İlgisizlik ve bakımsızlık Kırıkkale şehitliği nin görüntüsünden rahatsızlık duyan vatandaşlar, "Bu vatan toprağı için canını vermiş şehitlere yapılan vefasızlıktır dediler

Aziz şehitlerimize böyle mi sahip çıkıyoruz" bize verin bakımını biz üslenelim biz yapalım yazıklar olsun size şehitlik geceleri karanlığa gömülürken bakımsızlıktan adeta çöp alanına dönmüş durumda. Şehitlikte karşılaştıkları görüntünün yürekleri burkacak, akılları durduracak kadar vefasızlık olduğunu kaydeden Torunlu , ?Şehitlerimize vefamız bu şekilde mi olmalı. Yetkililerden çözüm bekliyoruz. Olayın takipçisi olacağız? dedi. Şehitliğinin içler acısı hali yürekleri burkuyor. ?Şehitlerimize vefa bu mu?? dedirten şehitliğin elektriği özel bir yer bahanesiyle kesilirken çöp deposu haline gelen çevresinde bin bir zorlukla yürünüyor. Şehitlikte, Şehitliği aydınlatan ışıldak kesilmiş, kesik kablolar ise ağaçta toparlanmadan etrafa kirli bir görüntü veriyor. Ayrıca Yönetim Kurulu Üyelerimizle ziyaret ettiğimiz şehitliğin pislik içindeki durumu ayrı bir üzüntü veriyor insana? şeklinde konuştu. Şehit kabrinin bulunduğunu kaydeden Taydaş Şehitlikte bulunan şehitlerimizden Şehitlikte yatmaktadır. Bu şehitlerimiz yılında terörle mücadele kapsamında şehit düşmüştür. Vatan savunması yolunda canlarını ortaya koymuş bu kahraman şehidimize vefa böylemi olmalı Bunun hiç bir bahanesi, gerekçesi olamaz. Vefasızlığa dur denmeli ifadesinde bulundu.
Kim cevap verecek? Terör Şehidimizin babası hayatta olması nedeniyle oğlunun da yattığı Şehitliğe sahip çıkmak adına derdini bana anlatıyor. Şehidimizin ve bir terör Şehidimizin yattığı Şehitlik pislik içinde kapısından sahip çıkamamışız. Şehidimizin iyi ki babası yaşıyor da bu durumu bana iletti. Yoksa vatanı bize emanet edenler çoktan unutulup gitmiş gibi görünmüyor mu? Bir an önce yetkilileri göreve çağırıyoruz. Düzeltin o Şehitliğin halini... Takipçisi olacağımızın bilinmesini isterim? dedi.

 

HABER İBRAHİM AKPINAR KRAL71



Başlık

27.1°