O SAYGILI SANATKÂR İMİŞTE KIRIKKALENİN HABERİ YOK.

O SAYGILI SANATKÂR İMİŞTE KIRIKKALENİN HABERİ YOK.

Kırıkkale Belediyesinin şuanda 9 mahallede çalışmalarını yürütüyor. Yuva mahallesi 2383 sokak sathi kaplama, Bağlar başı mahallesi 870 sokak sathi kaplama, Karşıyaka mahallesi 2202 sokak kilit parke döşeme, sırasında hatıra fotoğrafı çekiminden de belli o

Gün doğdu mahallesi 1619 sokak kilit parke döşeme, Sanayi mahallesi 1259 sokak kilit parke döşeme, Kurtuluş mahallesi 735 sokak kilit parke döşeme, Çalılı öz mahallesi 360 sokak yama çalışması, yaylacık mahallesi ulu batlı hasan caddesi bsk kaplama çalışması, Çalılı öz mahallesi 250 sokak kilit parke çalışması ve alt yapı çalışması, Osmangazi mahallesi deryadil sitesi Kaldırım ve sathi kaplama alt yapı regraj çalışması belediye tarafından bu mahallelerde çalışmalar halen devam ediyor. Kırıkkale Belediyesinin Sathi kaplama ve yama işlemleri biten mahaller ise, Yeni mahalle 157 sokak tamamı sathi kaplama yapıldı. Gün doğdu mahallesi 36 sokak 7 cadde tamamı sathı kaplama yapıldı. Yuva mahallesi 28 sokak tamamı sathi kaplama yapıldı. Bağlar başı mahallesi 32 sokak tamamı sathi kaplama yapıldı. Osmangazi Mahallesi 27 sokak tamamı sathi kaplama yapıldı. Selim özer mahallesi 35 sokak tamamı sathi kaplama yapıldığı belirtildi.  Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yapmış olduğu değerlendirmede çalışmalarının büyük bir bölümünü bu yıl halledeceklerini belirtirken, ?Birkaç saattir fen işlerinin yolla ilgili yapmış olduğu çalışmalara baktık. Bizim şuanda gezdiğimiz incelediğimiz yerler tamamı ile yolla ilgili çalışmalardı. 10 ayrı ekibimiz çalışıyor kilit parke ve asfaltta. Nasip olursa bu senenin programını yağışlar olmasına da rağmen programımızı tamamlayacağız. Biz çevreden başladık yani dış madenlerimizden başladık. Önce Yuva, Selim Özer, Gün doğdu, bağlar başı bu mahallelerimizden içeri doğru geliyoruz. Eksikliklerimiz çok, yolla ilgili sıkıntımız oldukça fazla ama Allah nasip ederse hepsini eksiksiz halledeceğiz. Tamamını hemen bitirmemiz mümkün değil. Çünkü çok fazla eksiğimiz var. Ama büyük bir çoğunluğunu bu yıl hallederiz diye düşünüyoruz.??şeklinde konuştu.

 Sellik çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Saygılı, ?Tabi ekiplerimiz sadece bu yolda çalışmıyorlar. Fen işlerinin ayrıca kanalda, suda devam eden çalışmalar var. Yeni hatlarımız sellikle ilgili çok ciddi hatlar yaptık. Yaşadığımız yağmur hadisesi ve seller bize de bazı tecrübeler kazandırdı. Özellikle milliyet caddesinde, Alparslan pehlivanlı ve bağlı olan caddeler üzerinde yoğun sellikler yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Alt yapı çalışmaları kolay çalışmalar değil. Birden bire bitmesi mümkün değil. Ama bütün gayretimizle ihtiyaçlarımızı karşılayıp şehrimizin daha güzel bir noktaya gelmesi ile alakalı olarak çalışmalarımız devam ediyor.  Bugün gittiklerimiz yeni şeyler değil yani geçmişte ki pek çok şeyin yıpranmış olarak yeni baştan yapılması bazı ham yollarımızın yani yıllardan beri asfalt yada kilit parke görmeyen yollarımızın tamamını bitirmek istiyoruz. Bundan sonra ki çalışmalarımızda park bahçelerle ilgili çalışmalarımızı beraber gezeceğiz. Kayseri kavşağı diye adlandırdığımız bölge şuanda başladı.??diye konuştu. MKE Lojmanları ile ilgili kredilerinin onaylandığını belirten Saygılı bu yıl lojmanların yapımına başlayacaklarını iletti. ?Biraz şehir olarak bu manada sıkıntı yaşayacağız. Birden bire olmuyor. Bütün alt yapı ve proje çalışmalarının tamamı bitti. Bunlar devlet demir yolları tarafından birlikte yürütülen projeler en son proje etüt  kısmına geldi bütçeleri de ayarlanarak nasip olursa inşallah bu yıl içerinde ihaleye çıkar düşüncesindeyiz. Makine kimya ile ilgili olarak çok şükür beklentisi olan bir projeydi. Anlaşmamız bitti tamamı ile sonlandırıldı. Biz makine kimyadaki yönetime vereceğimiz olan lojmanların yapımı ile ilgili olarak proje ihalesine çıkıyoruz yakın bir zaman da. Lojmanlar için kredimiz onaylandı. 60 milyon lira civarında bir kredi onaylanması söz konusu. Makine kimyadan devir alacağımız arazilerin içerisinde bizi ilgilendiren en önemli kısım şudur şehrin tam merkezine 40 dönüme yakın bir park yapacağız.??dedi.bizde kral71 olarak diyoruzki 30 mart 2014 den bu yana hiç bir gazeteciye selam vermedin hayırmı şimdi gazeteciler aklınamı düştü Mehmet bey tabi sizde haklısınız bu sektörün içinde bir sürü tasmalı yalaka olduktan sonra sen haklısın.

 



Okul müdürüne zincirle saldıranların akıbetini bilmeyen Çorum Valisi merkeze çekildi.

AVUKAT TUĞBA ÇİFTÇİ GÜRCÜ SINIRINDA.

HANGİ DİNE MENSUP OLURSAN OL ÖNCE AHLAK GEREKİR!

ŞABABCIĞIM SİYASETİ BIRAK MESLEKTAŞ OLALIM İSTERSEN ARKADAŞ OLALIM.

SANTIRALCI DEYİP GEÇMEYİN BİR KURUMUN SIR KÜPÜDÜR.

KIRIKKALE NİN YETİŞTİRDİĞİ ÜNLÜLERDEN "LARA KESKİN İLE NURHAN İNER VAR.