MERAL 40 ADIM ÖTE GİTSİN DÜNYA LİDERLİĞİNE YAKIŞIR "DERVİŞ OĞLU VAR

 MERAL 40 ADIM ÖTE GİTSİN DÜNYA LİDERLİĞİNE YAKIŞIR

Rozetsiz ziyaret İYİ Partiyi karıştırdı: Parti Akşener'i değil, Akşener partiyi bırakmış

Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi partisinde büyük bir tartışmanın fitilini ateşledi. MHP'den ayrılıp İYİ Parti'yi kuran ekipte yer alan bir siyasetçi, Akşener'in görüşme sırasında parti rozeti takmamasını eleştirdi. MHP kökenli siyasetçi "Biz genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra genel merkezde her odaya Dervişoğlu ile birlikte Akşener'in fotoğraflarını astık. Görünen o ki parti Akşener'i değil Akşener partiyi bıraktı" dedi.
İyi Parti'nin kurucu Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Beştepe'de gerçekleştirdiği 1.5 saatlik görüşme partisinde büyük tartışma yarattı. En büyük tepki MHP'den ayrılıp İyi Parti'yi kuran ekipten geldi.

 

"SARAY'A TESLİM OLMUŞ MHP'DE YER ALMAYIZ DEDİK"
MHP kökenli bir siyasetçi, "Biz Saraya teslim olmuş MHP'de yer almayız diyerek bu partiyi kurduk. Dün teslim olmadık bugün de teslim olmamız beklenemez" dedi.

GÖRÜŞMEYE ROZETSİZ GİTMİŞ
Son kongrenin ardından bir toparlanma başlarken Akşener'in bu ziyaretle yeni yönetime büyük zarar verdiğini ifade eden partililer Akşener'in Cumhurbaşkanı ile görüşürken rozetini çıkarmış olduğuna da dikkat çekti.

"BİZ HER ODAYA AKŞENER'İN FOTOĞRAFLARINI ASTIK"
Gazeteduvar'ın haberine göre Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeden iki gün önce katıldığı bir cenaze töreninde İYİ Parti rozeti taktığına işaret eden bir siyasetçi, "Biz genel başkanlıktan ayrıldıktan sonra genel merkezde her odaya yeni genel başkan Müsavat Dervişoğlu ile birlikte Akşener'in fotoğraflarını astık. Ama gördük ki kurucu genel başkanımız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde o rozeti çıkarmış. Yine sosyal medya hesabından İYİ Parti'nin güneşini kaldırıp bulutlu bir hava fotoğrafı koymuş. Görünen o ki parti Akşener'i değil Akşener partiyi bıraktı" dedi.


"NEŞTER"

 



Başlık

33.8°