22 Ağustos 2024 Cumhurbaşkanlığı Hükmet Sistemi nedir? Devam ediyoruz.

22 Ağustos  2024  Cumhurbaşkanlığı Hükmet Sistemi nedir? Devam ediyoruz.

SAĞLIK BAKANINA ??Turcovac aşısı hakkında kamuoyuna açıklanmayan konu ve verilere ilişkin 08.11.2023 tarihinde sorduğum sorular ise kaale alınmadı.

??Ülkemizdeki göçmenlere sunulan sağlık hizmetlerine ilişkin yine sabık bakan Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA’ya 13.05.2024 tarihinde sorduğum sorulara da cevap vermedi.

?? Sağlık sektöründe yaşanan sorunlara ilişkin bir başka soru önergemi ise sabık bakan Fahrettin KOCA yine cevap vermemişti.

??Şehir hastanelerine ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin KOCA’ya  07.06.2024 tarihinde verdiğim soru önergesi ile

??Muğla-Datça Devlet Hastanesi'n de yaşanan uzman doktor eksikliği ve ekipman yetersizliği, bölge halkının sağlık hizmetlerine erişimindeki sıkıntılar hakkında yeni Sağlık Bakanı Kemal Memiş oğlu’na sorduğum soru önermemizde yanıt beklemektedir

Sadece:
??Tıbbi cihaz ve malzeme sektörünün sorunlarına ilişkin 13.06.2023 tarihinde verdiğim soru önergesine Sn sabık bakan:  Tıbbi malzeme alımlarında Döner Sermayeli İşletmeler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğine göre ilgili firmalara sözleşmelerinde belirtilen ödeme gün süresi doğrultusunda ödemelerini düzenli olarak yapmakta olup, DMO tarafından gerçekleştirilen tıbbi cihaz ve malzeme satın almalarına ait vadesi geçmiş borcumuz bulunmamaktadır şeklinde sorduğum sorularla alakası olmayan saçma sapan cevaplar vermişti.


"NEŞTER"
 



Başlık

30.2°