ekonomi

ekonomi Haberleri

VALİ BEY ÇOK DOĞRU.

VALİ BEY ÇOK DOĞRU.

Vali Tekbıyıkoğlu, "İnsanoğlu eşit şartlarda dünyaya gelmiyor. Bu yarışa eşit şekilde başlamıyoruz. Ama yarış devam ediyor.

İnsana düşen karşıdakini düşünmektedir. Nefis, insana kendisini düşündürür ama vicdan, insana karşısındakini düşündürür. Her milletin kendine has özellikleri var. Her milletinde kendine ait bir sosyolojisi ve dünyayı algılayış biçimi vardır. Bizim milletimiz hakikaten vicdanlı bir millet. Diğer dünya milletlerini, diğer toplulukları, mazlumu düşünen bir millet. Gayrisafi milli hasılaların birbirleriyle mukayesesi düşünüldüğü zaman; Türkiye kendi gayrisafi milli hasılasından, başka mazlum milletlere en fazla yardım yapan millet olarak dünyada işaretle gösteriliyor" ifadesini kullandı.

YERDEN GÖĞE KADAR HAKLISINIZ SAYIN VALİM.

HERKES KÖZÜ ÖNÜNE DEŞMESE İŞLER DAHADA DÜZENLİ OLACAINA İNANIYORUZ.YUKARDAN SUYUN ÖNÜNÜ TUTANLAR VAR KIZILAYIN GENEL BAŞKANIN ALDIĞI MAĞAŞI KİM SORGULUYOR KARI KOCA ĞÖZLERİNDEN ENGELLİ ÇALIŞANI YOK KONU KOMŞUNUN YARDIMI İLE NEFES ALIYORLAR KIZILAY BİR PAKET GÖNDERİYİO İÇİNDEKİLER BELLİ BUNU VERİRKENDE KIZILAY GÖREVLİLERİ DAHA SENDEN DÜŞKÜN OLANLARDA VAR DİYEREK MOREL BOZUYORLAR BU KURUMDA SEMİNERLİ MONİTÖRLÜ ELAMANLARIN ÇALIŞMASI DAHA UYGUN OLMAZMI? DAVRANIŞ BOZUKLUĞU DAHADA MOREL BOZUYOR.


"KRAL 71"



Anahtar Kelimeler: DOĞRU.

Başlık

25.1°